Päivällislautanen
Pannulle voita, sinne heitin pilkotun keltasipulin, sekaan mustapippurirouhetta ja ripaus suolaa.Sipuloihin semmonen kiva pehmennys ja sekaan pinaattilättyjä käsin pieniksi repien.Pilkottuja kirsikkatomaatteja.Sörsseli lauteselle ja päälle rutkasti aurajuustoa.Pikkusenko oli hyvää.
Sämpylä cheddarjuustolla ka kippo maitua.
Maiskista!
Kommentit (7)
Seuraavaks vessan pöntön kansi auki ja sormi suuhun
Misutikko maitua susukkeeseen vaije hööräsiepppo kappoällisen siutuun?
Miksi ihmeessä pilkoit sen sipulin?! Ei sitä tarvitse pilkkoa mitenkään erityisesti. Sen voi käyttää ihan sellaisenaan.
Oesit pannunna kunnolla voeta peppuun, voella tulloo hyvvee vaikka mistä
Vierailija kirjoitti:
Oletko hampaaton? Ja se on MAITO!
Se on AITO TAITO ku osaa olla just ku haluaa ja siks juon maitua.Kyllä tuossa hampia tarvi.
Vierailija kirjoitti:
Seuraavaks vessan pöntön kansi auki ja sormi suuhun
No jo on sullaki harrastus:)
Oletko hampaaton? Ja se on MAITO!