Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Teetkö maksamakkarakeiton kevyt- vai kulutusmaitoon

Vierailija
09.09.2025 |

Entä laitatko mausteeksi tilliä vai ruohosipulia?

Kommentit (22)

Vierailija
1/22 |
09.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihaliemeen ja maustan basilikalla.

Vierailija
2/22 |
09.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

HÄH? Onko tuollainenkin ruoka olemassa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/22 |
09.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kukaan ei tee jotain maksamakkarakeittoa.

Vierailija
4/22 |
09.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitähän vitt.. nyt taas?

Vierailija
5/22 |
09.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kai tuollaista ole oikeasti olemassa ja jos on, niin kuka tuollaista pystyy syömään?

Vierailija
6/22 |
09.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kukaan ei tee jotain maksamakkarakeittoa.

Ketkä kyllä tekee.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/22 |
09.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Isomummilla oli aina maksamakkarakeittoa kun lapsena kävimme kylässä.

Vierailija
8/22 |
09.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

En.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/22 |
09.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole koskaan tuollaisesta ruuasta edes kuullutkaan. Kyllä jäisi syömättä, kun en tykkää maksamakkarasta vaikka maksasta tykkäänkin.

Vierailija
10/22 |
09.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Provo, hyvä ihme.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/22 |
09.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vanha Ranskalainen klassikko. Patee de jeur.

Vierailija
12/22 |
09.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse teen kauramaitoon, mutta muuten tällä reseptillä:

1. Kiehauta 2,5 dl täysmaitoa.



2. Lisää joukkoon muutamia purjosipuliviipaleita, 1/2 dl pakasteherneitä ja kourallinen cashew-pähkinöitä.



3. Kiehauta ja lisää 20-30 grammaa voita tai margariinia.



4. Viipaloi joukkoon 150 grammaa maksamakkaraa.



5. Kiehauta ja mausta ruohosipulilla, mintulla, meiramilla, juustokuminalla ja muskottipähkinällä. Lisää suolaa maun mukaan.



6. Kiehauta ja anna maun tasaantua 15-20 min.

Keitto on valmis nautittavaksi. Helppoa, edullista ja hyvää

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/22 |
09.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikkein paras keitosta tulee silloin, kun sen tekee piimään.

Vierailija
14/22 |
09.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole koskaan kuullut, että maksamakkarakeittoa olisi tehty maitoon, mutta voi tietysti olla alueellisia eroja? 

Mummini laittoi tuohon veden lisukkeeksi noin 1/2 dl A olutta syvempää makua antamaan, mutta se ei tietenkään lapsiperheissä ole se suotavin vaihtoehto. Ruisleipä maistuu erinomaiselta keiton kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/22 |
09.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kukaan ei tee jotain maksamakkarakeittoa.

Minä teen piimään.

Vierailija
16/22 |
09.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aidossa ranskalaisessa versiossa siihen tulee Kuohukermaa ja lopuksi loraus kuohuviiniä lautaselle.

Vierailija
17/22 |
09.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maksamakkarasta tehty kotijäälö vie kielen mennessään.  😊😊😊

Vierailija
18/22 |
09.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen. Laitan.

Vierailija
19/22 |
09.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yök.

Vierailija
20/22 |
09.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Yök.

Sulle nyt on kaikki Yök...