Kertokaa miksi kävisin syömässä ravintolassa?
Suurin osa tekee ruuat eineksistä (=kaikki ketjuravintolat), fine dining taas maksaa liikaa
Kommentit (21)
Vierailija kirjoitti:
Hihihihi... ...sitten me köyhät emme käy ulkona syömässä.
T: Antti Laine
Ei tässä ole köyhiltä mitään kysymässäkään, vaan niiltä joilla on liitua millä piirtää
Lounasravintoloiden taso kyllä laskee koko ajan, niiltä on rahat loppu Helsingissä, niitä kaatuu jatkuvasti.
Asiakkaan kannalta taas kyse on siitä että maksatko 15e kalapuikkoateriasta?
Onneksi ei kuitenkaan kaikki.
- Turkulainen lounastaja
Vierailija kirjoitti:
Lounasravintoloiden taso kyllä laskee koko ajan, niiltä on rahat loppu Helsingissä, niitä kaatuu jatkuvasti.
Asiakkaan kannalta taas kyse on siitä että maksatko 15e kalapuikkoateriasta?
Maksaisin. Ärsyttää se parin päivä käry kotona kun paistaa kalapuikkoja.
Vierailija kirjoitti:
Lounasravintoloiden taso kyllä laskee koko ajan, niiltä on rahat loppu Helsingissä, niitä kaatuu jatkuvasti.
Asiakkaan kannalta taas kyse on siitä että maksatko 15e kalapuikkoateriasta?
Lasken myös omalle ajalleni hinnan. Käyn hakemassa lounasedulla lounasta lisukkeineen sen verran, että syön siitä kahdesti. Ei tarvitse käydä kaupassa, eikä tehdä ruokaa, eikä synny hävikkiä.
Minä käyn ravintoloissa eniten ulkomailla jotta saan kokeilla paikallisia herkkuja. Suomessa käyn lähinnä eri sesonkiruokia syömässä. Simpukkaviikot ja riistalinnut ovat parasta.
Älkää nyt ajatelko pelkkää lounasta vaan nimenomaan muuta ravintolakäyntiä. Ap
Ap on persaukinen weetee jonka ei kannata kunnollisiin ravintoloihin mennäkään kun ei kuitenkaan ymmärtäisi hyvän päälle. Kannattaa pysytellä pizzerioissa ja mäkkärissä.
Vierailija kirjoitti:
Onneksi ei kuitenkaan kaikki.
- Turkulainen lounastaja
Minäkin asun Turussa, ja ihmettelin muutamia kommentteja että vaihtoehdot on vain ketjuja, tai fine dining 500e. täytyy olla eri mieltä.
Kyllä Turun kokoisestakin kaupungista, löytyy pelkältä ydin-keskusta-alueelta varmaan tusinoittain ravintoloita, jotka ei ole ketjuja, eivätkä myöskään ylihinnoiteltuja fine dining paikkoja. Vaikka minkälaisia paikkoja on. Osa toiminut kymmeniä vuosia, osa uusia, vaihtuvuutta alalla on.
Ja jos lähtee keskustan ulkopuolelle niin löytyy vielä lisää.
Mitä nää on, jotka valittaa että tarjolla on vain ketjuja ja paskan maku tulee suuhun? Käykö ne Abc:llä, pizza raxissa, Rossossa ja laskee ne "ravintoloiksi"?
Vierailija kirjoitti:
Ap on persaukinen weetee jonka ei kannata kunnollisiin ravintoloihin mennäkään kun ei kuitenkaan ymmärtäisi hyvän päälle. Kannattaa pysytellä pizzerioissa ja mäkkärissä.
Nyt kun ollaan amerikkaa, niin saa lainata ameikasta kaikki luokkavihatermit! Niitä saa nyt käyttää! ne on amerikkaa!.
Spedet.
Kyllä Hesburger ruoka on parempaa kuin kotona tehty
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Onneksi ei kuitenkaan kaikki.
- Turkulainen lounastaja
Minäkin asun Turussa, ja ihmettelin muutamia kommentteja että vaihtoehdot on vain ketjuja, tai fine dining 500e. täytyy olla eri mieltä.
Kyllä Turun kokoisestakin kaupungista, löytyy pelkältä ydin-keskusta-alueelta varmaan tusinoittain ravintoloita, jotka ei ole ketjuja, eivätkä myöskään ylihinnoiteltuja fine dining paikkoja. Vaikka minkälaisia paikkoja on. Osa toiminut kymmeniä vuosia, osa uusia, vaihtuvuutta alalla on.
Ja jos lähtee keskustan ulkopuolelle niin löytyy vielä lisää.
Mitä nää on, jotka valittaa että tarjolla on vain ketjuja ja paskan maku tulee suuhun? Käykö ne Abc:llä, pizza raxissa, Rossossa ja laskee ne "ravintoloiksi"?
Rax on muuten yllättävän hyvä
Vaihtelunhalu, uudet makuelämykset, helppous, ei tarvitse itse laittaa ruokaa/tyhjentää astianpesukonetta.
Vaikka paljon kotona kokkaammekin, on ruoka-aineita, mausteita ym., joita ei vaan viitsi ostaa kahdelle hengelle, jos niitä joskus tarvitaan ripaus johonkin.
Mä tapaan ravintolassa muutaman kerran vuodessa vanhoja työkavereita, ollaan kaikki eläkkeellä, ei lounasaikaan. Kutsun mielellään myös lasten perheet ravintolaan syömään, eivät koskaan kieltäydy kun ruokaa tarjotaan, näkee heitäkin. Systerin kanssa käydään ainakin kerran kuukaudessa, saatetaan mennä naapurikaupunkiinkin syömään, eläkelipulla junassa. Se on mukava rauhoittua ja jutella.
Turussa on yleisesti ottaen tosi hyvä ravintolatarjonta näin toisenkin turkulaisen mielestä. Käyn säännöllisesti Helsingissä ja siellä ravintoloiden taso on aika lotto arvonta - löytyy todella hyviä ja sit löytyy todella huonoja (tasoa mikrotettu ateria). Hinnatkin on kohtuullisemmat.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lounasravintoloiden taso kyllä laskee koko ajan, niiltä on rahat loppu Helsingissä, niitä kaatuu jatkuvasti.
Asiakkaan kannalta taas kyse on siitä että maksatko 15e kalapuikkoateriasta?
Maksaisin. Ärsyttää se parin päivä käry kotona kun paistaa kalapuikkoja.
Paista parvekkeella.
itse käyn ehkä joskus salaattien takia, joissain bufffeteissa on runsas salaattipöytä ja itse ostettuna yksin tulisi hemmetin kalliiksi ja hirveesti sitä salaattia. usein käyn kun on lohikeittopäivä + runsas salaatti, 10 e, muutenhan se normisetti lihoineen on 15 e. muutenhan saan kaikki ruoat ilmaiseksi ruoka-jonosta + ilmaislounaatkin.
Ainakaan suomessa ei ravintoloissa saa vastinetta rahalle, aina lähdet paska maku suussa pois. Joko ruoka on einesruokaa tai sitten maksaa 500eur