Lue keskustelun säännöt.
Miksi italialaisravinolassa ei saa ropotella parmesaania äyriäisrisottoon tai äyriäspizzaan?
17.08.2025 |
Heh! Katolikaisuskonto kieltää sotkemasta maititotuotteuta mereneläviin.
Savolainen kermainen muikkukeitto on suurelle osalle maailmaa mahdoton ?
Kommentit (6)
Parmesanin voimakas maku peittää äyriäisten hienostuneen miedon maun.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Miksi pitäisi ropotella yhtään mitään, yhtään minkään päälle?
No kyllä täälläkin moni yhdistelmä aiheuttaisi silmien pyörittelyä. Tyyliin sinappi kesän ekoihin varhaisperunoihin tai ketsuppi silliin. Ei ole tapana.
Tai sinappia kahviin tai hammastahnaa appelsiinimehuun?
Ei ole suosikki.
Ei katolinen uskonto kiellä. Juutalaisuus kieltää.
Miksei kaalilaatikon tai -kääryleiden kanssa syödä mansikkahilloa?