Lue keskustelun säännöt.
Mitä sinappia grillimakkaran kanssa?
Kommentit (13)
Aitoa sinappia, eli saksalaista.
T: Antti Laine
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Riippuu vähän makkarastakin. Jos makkara kovin mausteinen, ei välttämättä kaipaa sinappia. Mutta ihan perusmakkaran kanssa valitsen Kotisinapin. Mukavan makea ja kuitenkin suht väkevä.
Oman maun mukaan. Minä pidän Dijonista, joku toinen Auran miedosta ja kolmas jostain muusta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vahvaa kotisinappia tietenkin pöljä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ainoa oikea on Turun Sinappi mieto, makkara kuin makkara.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ahmetin kutikutoinen