Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tarjotaanko ravintoloissa eilisiä tähteitä uusina ruokalajeina kermalla höystettynä?

Vierailija
24.07.2025 |

Paratuuko ruoan maku ja laatu jos se on päivän lämpökaapissa ja seuraavana päivänä se tarjotaan uudestaan kermalla naamioituna? Mitä tähän sanoo terveystarkastaja?

Tässä taannoin huomasin, että paikallisessa ruokapaikassa oli maanantaina raastesalaattipöytä, tiistaina kasvissosekeitto, keskiviikkona kermainen juureskastike lihalle. Kiersikö samat raasteet eri muodoissaan kolme päivää lounaspöydässä? 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kahdeksan kaksi