Syöttekö Buldak nuudeleita? Mitä mieltä?
Itse välillä syön ja kestän hyvin niiden tulisuudenkin ( oon syönyt kerran jopa sen 3x spicyn) , mutta seuraava päivä on tuskaa; vatsa on kipeä, turvonnut ja tulee röyhtäyksiä jotka maistuu sille tuliselle soosille.
Oon syönyt myös muiden merkkien erittäin tulisia nuudeleita mutta niissä ei oo samaa vaikutusta seuraavana päivänä vaikka suu olis ollut kuinka tulessa.
Varmaan se paksu musta mönjä mitä niihin tulee aiheuttaa tämän..? Onko muilla samaa?
Kommentit (19)
Yliarvostettuja mielestäni. Pidän enemmän ohuista nuudeleista eikä ne mausteetkaan omasta mielestä niin hyviä ole.
Paskanmakuisia ovat. Mama ja YumYum paljon parempia.
Vierailija kirjoitti:
Yliarvostettuja mielestäni. Pidän enemmän ohuista nuudeleista eikä ne mausteetkaan omasta mielestä niin hyviä ole.
Joo, itse tykkään kyllä niiden rakenteesta, mutta mieluummin syön esim Nongshim merkkisiä kuin nuita. Ovat paljon laadukkaamman makuisiakin.
Lisään vähän kookoskermaa niin hyvää on
Vierailija kirjoitti:
Paskanmakuisia ovat. Mama ja YumYum paljon parempia.
Ap tässä, joo ihan ok mutta niissä on liian vähän tulisuutta.
Vierailija kirjoitti:
Paskanmakuisia ovat. Mama ja YumYum paljon parempia.
Jos on tottunut noihin paskoihin, niin oikeat nuudelit voi olla *paskanmakuisia*.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Paskanmakuisia ovat. Mama ja YumYum paljon parempia.
Ap tässä, joo ihan ok mutta niissä on liian vähän tulisuutta.
Ostaa chiliä kaupasta jos tulisuutta tahtoo ilman paskanmakua.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Paskanmakuisia ovat. Mama ja YumYum paljon parempia.
Ap tässä, joo ihan ok mutta niissä on liian vähän tulisuutta.
Ostaa chiliä kaupasta jos tulisuutta tahtoo ilman paskanmakua.
Suosin nuita kalliimpia nimenomaan niiden rakenteen ja myöskin maun takia, mutta myös tulisuuden. Mamat esim on aika höttöisiä mutts joskus pahimpaan nuudelinälkään ok... Nongshimit on mun mielestä parhaita mutta kyse nyt olikin siitä, tuleeko muillec tollasia vatsaoireita buldakeista...
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Paskanmakuisia ovat. Mama ja YumYum paljon parempia.
Ap tässä, joo ihan ok mutta niissä on liian vähän tulisuutta.
Ostaa chiliä kaupasta jos tulisuutta tahtoo ilman paskanmakua.
Suosin nuita kalliimpia nimenomaan niiden rakenteen ja myöskin maun takia, mutta myös tulisuuden. Mamat esim on aika höttöisiä mutts joskus pahimpaan nuudelinälkään ok... Nongshimit on mun mielestä parhaita mutta kyse nyt olikin siitä, tuleeko muillec tollasia vatsaoireita buldakeista...
Ne on liian tulisia vatsallesi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Paskanmakuisia ovat. Mama ja YumYum paljon parempia.
Jos on tottunut noihin paskoihin, niin oikeat nuudelit voi olla *paskanmakuisia*.
Hei nyt puhutaan kumminkin nuudeleista 😅
Tykkään! Harmi vaan kun ravintoarvoiltaan niin huonoja niin ei viitsi kovin usein syödä...
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Paskanmakuisia ovat. Mama ja YumYum paljon parempia.
Ap tässä, joo ihan ok mutta niissä on liian vähän tulisuutta.
Ostaa chiliä kaupasta jos tulisuutta tahtoo ilman paskanmakua.
Suosin nuita kalliimpia nimenomaan niiden rakenteen ja myöskin maun takia, mutta myös tulisuuden. Mamat esim on aika höttöisiä mutts joskus pahimpaan nuudelinälkään ok... Nongshimit on mun mielestä parhaita mutta kyse nyt olikin siitä, tuleeko muillec tollasia vatsaoireita buldakeista...
Ne on liian tulisia vatsallesi.
Niin mutta jos syön yhtä tulisia esim super spicy nongshim- merkkisiä niin niistä ei käy tolleen. Toki niissä se mauste ja chili on jauheen muodossa niin voi johtua siitä kun Buldakeissa on semmonen mönjä...
Vierailija kirjoitti:
Tykkään! Harmi vaan kun ravintoarvoiltaan niin huonoja niin ei viitsi kovin usein syödä...
Joo, ite syön ehkä kerran /kk. Yleensä laitan muutakin esim kasviksia, kananmunaa jne.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Paskanmakuisia ovat. Mama ja YumYum paljon parempia.
Ap tässä, joo ihan ok mutta niissä on liian vähän tulisuutta.
Ostaa chiliä kaupasta jos tulisuutta tahtoo ilman paskanmakua.
Suosin nuita kalliimpia nimenomaan niiden rakenteen ja myöskin maun takia, mutta myös tulisuuden. Mamat esim on aika höttöisiä mutts joskus pahimpaan nuudelinälkään ok... Nongshimit on mun mielestä parhaita mutta kyse nyt olikin siitä, tuleeko muillec tollasia vatsaoireita buldakeista...
Ne on liian tulisia vatsallesi.
Niin mutta jos syön yhtä tulisia
Kuulostaa melkein siltä että se ongelma ehkä on rasva. IBS saattaa monella riehaantua rasvasta joten jos Buldakin maustemönjä on jotain palmuöljypohjaista puhdasta rasvaa niin ehkä se yhdistettynä tulisuuteen räjäyttää vatsan?'
PS. Nongshimit mulle ihan uusia. Pitääkin tilata kokeilla. Mitkä sun mielestä parhaita?
Alkoi tehdä mieli maistaa dubai-suklaata. Ihan yhtäkkiä tänään.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Paskanmakuisia ovat. Mama ja YumYum paljon parempia.
Ap tässä, joo ihan ok mutta niissä on liian vähän tulisuutta.
Ostaa chiliä kaupasta jos tulisuutta tahtoo ilman paskanmakua.
Suosin nuita kalliimpia nimenomaan niiden rakenteen ja myöskin maun takia, mutta myös tulisuuden. Mamat esim on aika höttöisiä mutts joskus pahimpaan nuudelinälkään ok... Nongshimit on mun mielestä parhaita mutta kyse nyt olikin siitä, tuleeko muillec tollasia vatsaoireita buldakeista...
Ne on liian tulisia vatsallesi.
Voi hyvinkinnolla perää tässä, täytyy varmaan unohtaa noi Buldakit kokonaan. Nongshimeista omat suosikit on super spicy ja shin ramuyin Black tai tavallinen. Joskus kun tekee mieli vähemmän tulista niin heidän veggie- nuudelit on kans tosi maukkaita.
Öööö, syökö joku nykyään vielä nuudeleita? Köyhät?
Periaatteessa ihan hyviä mutta en viitsi ostaa koska palmuöljy.
Joku sanoi että myös vehnägluteenia on niin paljon että tulee mahaoireita vaikkei keliaakikko olekaan.
Itselleni ei tule mitään oireita kyllä ja siis hyviä, varsinkin jos vielä lisää ne sopivasti maustetun kanan jatkoksi pannulle paistumaan lopuksi. Mutta se palmuöljy, miksi :(
On mukavan räyhäkkäitä