Lue keskustelun säännöt.
Mihin käyttää puoli purkkia ranskan kermaa?
Kommentit (10)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Marjapiirakkaan, lämpimään kastikkeeseen, kylmään kastikkeeseen, salaatinkastikkeeseen - ihan mihin vain uppoaa.
Laita esim. lautasella keiton päälle nokare ranskankermaa, sopii hyvin. Ja moniin kastikkeisiin sitä voi käyttää ja kevyesti vatkattuna mansikoiden kanssa on parempaa kuin kermavaahto.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ranskanleivälle, ranskalaisille perunoille tai ranskalaisille pastilleille.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tee pitsa ja tomaattikastikeen sijaan crémede fraice. Muut täytteet juustoa
Ja lopuksi paiston jälkeen kylmäsavu lohi siipaleita ja katkarapuja pinnalle, hieman tilliä 😋
Mihin tahansa keittiön, kastikkeeseen tai pataruokaan. Kalan päälle, tortillan väliin....
Tee kasvonaamio