Mitä kalaa teillä syödään yleensä?
Meillä syödään säilyle tonnikalaa, koska se on halvinta.
Kommentit (35)
Meillä ei syödä kalaa ollenkaan. Ei ole varaa.
Joo,itte ongittu kala on kallista. Ai ai ai.
Lohta (ikävä kyllä norjalaista), kirjolohta, ahventa.
Ostan pakastettua yleensä. Harvoin tuoretta.
Lohta, nieriää, kuhaa, siikaa harvemmin ahvenia. Tonnikala on , jos pikana pitää jotain tehdä, eikä kaupassa ole käyty
Syön aina 2-3 päivänä viikossa kalaa. Kierrätän jatkuvasti seuraavia kaloja: silli, tomaattisardiini, tomaattimakrilli, lohi ja savustetut muikut.
Ottaisin mielelläni valikoimaan myös silakkafileet (pakaste), mutta jostain syystä niitä ei tahdo löytyä kaupoista enää.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
No ei säilykekala halvinta ole! Halvimpien merkkien kuten coop tai rainbow kilohinta on yli 13€. Kalliimpien reilusti yli 20€.
Halvemmalla kilohinnalla saa esim tuoreita perattuja muikkuja tai silakkafileitä. Tarjouksesta lohtakin.
Kuhaa ja ahventa. Mies ammattikalastaa sivutoimena.
Siikaa,muikkuja, perämeren lohta, silakkaa (fileitä) riippuu tekotavasta..savustetaanko, vai uunissa vai paistetaanko, Ja ollaanko kotona vai mökillä ja suoraan kitkalta verkoista muikut..
Me syödään joka päivä kalaa jossain muodossa. Eilen savustettiin muikkuja ja niitä syötiin vielä tänäänkin.
Kuha- tai ahvenfileitä on pari kertaa viikossa, haukipullia tai haukimureketta myös. Lohikeitto on suosittua, silakkapihvit myös. Patakukkoa tehtiin pikku ahvenista viime viikonloppuna jne jne
Loimulohta ja muikkuja jotenkin laitettuna yleensä.
Up