Ruokakaupassa työskentelevät henkilöt.........kysymys teille.
Kun lähiruokakauppani tarjoaa laajasti kaikenlaista mukaan otettavaa safkaa keittiöstään esim. muusi+lihapullat, wokkia jne. Niin käytetäänkö näiden tekemiseen myynnin loppusuoralla olevia raaka-aineita? Jauhelihaa, eilen myymättä jäänyttä savulohta tai jotain muuta.
Kommentit (4)
Vierailija kirjoitti:
Sanoin kerran prisman lihatiskillä, että lihoista heijastuu jotain vihertävää. (Siis ei umpihomeessa, mutta pinta hieman vihersi)
Myyjä sanoi, että kyllä se on vielä myyntikuntoista ja jos ei mene kaupaksi, he tekevät siitä vielä tiskille valmisruokia.
Ilmeisesti hieman vihreää heijastava ei ole pilalla?
Lisään, wt kyse oli naudan paisteista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sanoin kerran prisman lihatiskillä, että lihoista heijastuu jotain vihertävää. (Siis ei umpihomeessa, mutta pinta hieman vihersi)
Myyjä sanoi, että kyllä se on vielä myyntikuntoista ja jos ei mene kaupaksi, he tekevät siitä vielä tiskille valmisruokia.
Ilmeisesti hieman vihreää heijastava ei ole pilalla?
Lisään, wt kyse oli naudan paisteista.
Siis että
Luulisi niiden käyttävän vanhenemassa olevat lihat noihin noutoruokiin.
Sanoin kerran prisman lihatiskillä, että lihoista heijastuu jotain vihertävää. (Siis ei umpihomeessa, mutta pinta hieman vihersi)
Myyjä sanoi, että kyllä se on vielä myyntikuntoista ja jos ei mene kaupaksi, he tekevät siitä vielä tiskille valmisruokia.
Ilmeisesti hieman vihreää heijastava ei ole pilalla?