Millaista Suomessa olisi, jos meillä ei olisi Fazerin, Pandan ja Taffelin isoja tehtaita? Olisimmeko hoikempia?
Mieti skenaariota että Suomeen ei olisikaan aikanaan tullut Fazerin, Pandan, Taffelin ynnä muiden isoja tehtaita eikä kaupasta kolmannes olisi karkki- ja sipsiosastoa. Miten erilaista elämä olisi?
Oletko huomannut ulkomailla käydessä, miten pieni valikoima makeisia on?
Kommentit (7)
Suklaata voi tehdä joku vaaleana silti. Ja perunalastuja, luomuversiona, ei pelkkiä tulisia. Jopa makeisia.
Vierailija kirjoitti:
Olen käynyt monessakin Euroopan maassa ja hämmästellyt siellä kauppojen laajaa makeis- ja herkkuvalikoimaa. Isommissa saksalaisissa marketeissa suklaat on eroteltu muista karkeista jne.
Jos Suomella ei olisi omaa tuotantoa, tänne tietysti tuotaisiin vielä enemmän muissa maissa valmistettuja makeisia ja sipsejä.
Ei ainakaan eteläisessä Euroopassa ole isoja makeisosastoja vaan hyvin vaatimaton valikoima.
Saati sit panimoja, porukka kiskoo kaksin käsin kaljaa ja turpoaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Olen käynyt monessakin Euroopan maassa ja hämmästellyt siellä kauppojen laajaa makeis- ja herkkuvalikoimaa. Isommissa saksalaisissa marketeissa suklaat on eroteltu muista karkeista jne.
Jos Suomella ei olisi omaa tuotantoa, tänne tietysti tuotaisiin vielä enemmän muissa maissa valmistettuja makeisia ja sipsejä.
Ei ainakaan eteläisessä Euroopassa ole isoja makeisosastoja vaan hyvin vaatimaton valikoima.
Suklaa ei kestäkään kovin hyvin Välimeren helteitä.
Parempi olisi jos ei olisi viihde-elektroniikkaa ja älypuhelimia. Olisimme hoikempia.
Bandan gonvehtivasut on halpoja ja hyviä.
Olen käynyt monessakin Euroopan maassa ja hämmästellyt siellä kauppojen laajaa makeis- ja herkkuvalikoimaa. Isommissa saksalaisissa marketeissa suklaat on eroteltu muista karkeista jne.
Jos Suomella ei olisi omaa tuotantoa, tänne tietysti tuotaisiin vielä enemmän muissa maissa valmistettuja makeisia ja sipsejä.