Kukaan koukussa Fazerin da capo suklaaseen?
Kommentit (18)
Hei minä olin jokin aika sitten. Koukutus meni kuitenkin ohi. Ja patukat on parhaita, ei ne jouluna tukevat konvehdit tai ne paketit missä niitä on paljon.
Da capo on italiaa ja tarkoittaa alkuun uudelleen.
Ei ne enää maistu samalta Niissä on nykyään palmuöljyä.
Ostin kerran da capon ja se oli kuvottavaa jauhoista mautonta liimaa verrattuna makumuistooni minkä takia ostinkin patukan. En tule enää koskaan syömään da capoa. Petetty olo tuli ja googlasin: reseptiä oltiin todellakin muutettu.
Vierailija kirjoitti:
Da capo on italiaa ja tarkoittaa alkuun uudelleen.
Kaikkihan tuon tietävät, ja sen, mistä syystä nimi on tuo.
Vierailija kirjoitti:
Ostin kerran da capon ja se oli kuvottavaa jauhoista mautonta liimaa verrattuna makumuistooni minkä takia ostinkin patukan. En tule enää koskaan syömään da capoa. Petetty olo tuli ja googlasin: reseptiä oltiin todellakin muutettu.
Vanha da capo katkesi naksahtaen. Uusi da capo taipui kuin joku kumipötkö. Olisi pitänyt heittää roskiin jo heti alussa. -sama
En ole koukussa mihinkään suklaaseen. Enkä mihinkään muuhunkaan makeiseen. Sen sijaan sipseihin olen vähän koukussa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Da capo on italiaa ja tarkoittaa alkuun uudelleen.
Kaikkihan tuon tietävät, ja sen, mistä syystä nimi on tuo.
Älä yleistä. Minä en ainakaan tiennyt.
Kyllä pitää olla heikko ihminen jos on koukussa johonkin suklaaseen.
Tykkään tosi paljon. Jo lapsena iät ajat sitten eno toi niitä aina meille lapsille.
Kokeilkaa virolaisen Kalev-makeistehtaan Tommu makeista. Se maistuu entisajan Da Capolta
Pilanneet herkkusuklaan. Reseptiä muutetaan ja usein just halvemmilla aineksilla. Ostajia pidetään ihan pösilöinä etteivät muka huomaa. Sama tilanne monessa muussakin suklaassa.
Ostan auna ennen joulu kohvehtilaatikon. Maistuu niin hyvältä kahvin kanssa 😋.
Vierailija kirjoitti:
Pilanneet herkkusuklaan. Reseptiä muutetaan ja usein just halvemmilla aineksilla. Ostajia pidetään ihan pösilöinä etteivät muka huomaa. Sama tilanne monessa muussakin suklaassa.
Reseptiä muutetaan pikkuhiljaa vitkuttaen niin että muutos ei vain tunnu nopeassa aikatahdissa.
KYLLÄ! Luulin, että olen ainoa 😄 Syön joka päivä yhden!