Teetkö itse majoneesin tai dipit?
Mitä laitatte mausteeksi? Tekisi mieli kokeilla chipotlemajoneesia, mutta en löydä kaupasta chipotlea kuin kastikkeena.
Kommentit (9)
Saispa kaupoista kuivattuja kokonaisia savuchilejä, ne on niin hyviä.
Tottakai. Ei maistu e-koodit ruuissa.
Kyllä teen majoneesia lähes päivittäin. ;)
M55
Vierailija kirjoitti:
Kyllä teen majoneesia lähes päivittäin. ;)
M55
No hyi helvetti sairasta jotkut lämpimät mällit lutkuttaa suuhun.
Avaan kermaviilipurkin ja laitan sekaan jotain.
Esim. Valkosipulia ja (aromi)suolaa. Tai kaikkia punaisia mausteita, chiliä ja savupaprikaa, vähän mustapippuria.
Mössään avokadon ja smetanan, silppuan sekaan chiliä ja valkosipulia (dipeissäni taitaa olla tietty selkeä linja...)
Joskus keittelen mangochutneyn tai paksun tomaattikastikkeen.
Vierailija kirjoitti:
https://www.k-ruoka.fi/kauppa/tuote/santa-maria-chipotle-chili-pepper-3…
Käytä tavallista chiliä tai tätä
Kiitos vinkistä. Täytyy etsiä sittarista tuota. AP
Teen.
Majoneesia, hummusta, tapenadea, pestoa. Kalalle ja kanalle soosin turkkilaisesta jugurtista ja vaikka sweet-chilistä tai yrteistä tai mango-chutneystä
Aina teemme kaikki dipit itse. Ruokasuosikkeihimme kuuluu kutsujina tehdä joko raclette tai ,,kiinalainen fondue,, (jossa lihaa ei käristetä öljyssä vaan kypsytetään, hyvin ohuiksi viipaleiksi leikattuna, fonduepadassa, jossa puolet on lihalientä ja puolet kuohuviiniä).
Kumpaankiin mainioon keskustelu- ja tutustumisruokaan kuuluu paljon dippejä. Netti on ohjeita pullollaan. Oma herkkuni on kermaviili-piparjuuri-puolukkadippi, mutta makuja on monta.
https://www.k-ruoka.fi/kauppa/tuote/santa-maria-chipotle-chili-pepper-3…
Käytä tavallista chiliä tai tätä