Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Teetkö itse majoneesin tai dipit?

Vierailija
29.04.2025 |

Mitä laitatte mausteeksi? Tekisi mieli kokeilla chipotlemajoneesia, mutta en löydä kaupasta chipotlea kuin kastikkeena.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
29.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
2/9 |
29.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saispa kaupoista kuivattuja kokonaisia savuchilejä, ne on niin hyviä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
29.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tottakai. Ei maistu e-koodit ruuissa. 

Vierailija
4/9 |
29.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä teen majoneesia lähes päivittäin. ;)

 

M55

Vierailija
5/9 |
29.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllä teen majoneesia lähes päivittäin. ;)

 

M55

No hyi helvetti sairasta jotkut lämpimät mällit lutkuttaa suuhun.

Vierailija
6/9 |
29.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Avaan kermaviilipurkin ja laitan sekaan jotain. 

Esim. Valkosipulia ja (aromi)suolaa. Tai kaikkia punaisia mausteita, chiliä ja savupaprikaa, vähän mustapippuria.

Mössään avokadon ja smetanan, silppuan sekaan chiliä ja valkosipulia (dipeissäni taitaa olla tietty selkeä linja...)

Joskus keittelen mangochutneyn tai paksun tomaattikastikkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
29.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

https://www.k-ruoka.fi/kauppa/tuote/santa-maria-chipotle-chili-pepper-3…

Käytä tavallista chiliä tai tätä

Kiitos vinkistä. Täytyy etsiä sittarista tuota. AP

Vierailija
8/9 |
29.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen. 

Majoneesia, hummusta, tapenadea, pestoa. Kalalle ja kanalle soosin turkkilaisesta jugurtista ja vaikka sweet-chilistä tai yrteistä tai mango-chutneystä

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
30.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aina teemme kaikki dipit itse. Ruokasuosikkeihimme kuuluu kutsujina tehdä joko raclette tai ,,kiinalainen fondue,,  (jossa lihaa ei käristetä öljyssä vaan kypsytetään, hyvin ohuiksi viipaleiksi leikattuna, fonduepadassa, jossa puolet on lihalientä ja puolet kuohuviiniä). 

Kumpaankiin mainioon keskustelu- ja tutustumisruokaan kuuluu paljon dippejä. Netti on ohjeita pullollaan. Oma herkkuni on kermaviili-piparjuuri-puolukkadippi, mutta makuja on monta. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme viisi viisi