Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Osatatteko tuotteita joissa on karrageenia?

Vierailija
25.04.2025 |

Itse koitan välttää.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
25.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä se on?

Vierailija
2/9 |
25.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei aavistustakaan, mitä se on?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
25.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostan enkä yritä välttää ja sitähän aloittaja tässä provoilee 

Vierailija
4/9 |
25.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Välttelen lähes kaikkia lisäaineita, myös karrageenia. Eipähän tarvii eineksiä ostella juurikaan kaupasta tai leikkeitä ym.

Vierailija
5/9 |
25.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

En osta, vältän kaikkia lisäaineita ja suosin luomua. Ihmekään kun porukalla keho reistaa joka paikasta, kun katsoo millaista lisäainemoskaa moni syö. Ympäristömyrkyistä puhumattakaan.

Vierailija
6/9 |
25.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Karrageeni on levää. Parantaa rakennetta. Jos on levälle allerginen niin kannattaa välttää. Mutta senhän allergiset tietää. Moni niin sanottu lisäaine on ihan luonnollinen aine. Osaa kannattaa välttää, mutta kaikkia ei E-koodeja  tarvitse pelätä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
25.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Välttelen lähes kaikkia lisäaineita, myös karrageenia. Eipähän tarvii eineksiä ostella juurikaan kaupasta tai leikkeitä ym.

Karrageenia ei juurikaan käytetä leikkeleissä tms. eli sen lauantaimakkaran voit huoletta ostaa.

Karrageenia on yleensä vegaanisissa ja kasvissyöjätuotteissa. Koska se on kasvi, valmistajat käyttävät sitä korvaamaan gelatiinia, joka on valmistettu eläinten osista

 

Vierailija
8/9 |
25.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mitä se on?

Emulgointiaine, joka siis auttaa sekoittamaan veden ja rasvan keskenään. Muun muassa teollisessa kermassa. Tämä ominaisuus tuhoaa myös suolen pintaa suojaavaa kerrosta aiheuttaen tulehdustiloja, jotka voi johtaa suolen pinnan eroosioihin ja kokonaisvaltaiseen tulehdustilaan elimistössä. Sen seurauksena syntyy herkästi autoimmuunitauteja ym.

"Vuonna 2017 julkaistussa kaksoissokkoutetussa interventiotutkimuksessa havaittiin, että länsimaiselle ruokavaliolle tavanomaisen päivittäisen karrageenimäärän nauttiminen aiheutti osalle karrageenitonta ruokavaliota noudattavista potilaista haavaisen paksusuolentulehduksen pahenemista ja tulehdusmarkkereiden lisääntymistä. Karrageenin vaikutus voi selittyä monella tavalla, kuten karrageenin vaikutuksella suolistomikrobeihin tai sen suoralla paksusuolta tulehduttavalla vaikutuksella."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
25.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Karrageeni on levää. Parantaa rakennetta. Jos on levälle allerginen niin kannattaa välttää. Mutta senhän allergiset tietää. Moni niin sanottu lisäaine on ihan luonnollinen aine. Osaa kannattaa välttää, mutta kaikkia ei E-koodeja  tarvitse pelätä. 

Höpöä, ei ole levää. Karrageenia kyllä erotellaan tietyistä levälajikkeista, mutta se on yksi kemiallinen yhdiste, ei luontainen levä. Vähän sama kuin sanoisit että D-vitamiini on ihmistä, kun sitä on mahdollista erotella ihmisen elimistä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yksi kaksi