Lue keskustelun säännöt.
Kuinka paljon parsaa varattava yhdelle ruokailijalle?
Kommentit (3)
Vierailija kirjoitti:
Puoli semmoista normaalinippua, eli noin 250 g on aika tavallinen. Riippuu tietysti onko se alkuruoka, osa pääruokaa, mitä sen kanssa on... Mulla oli pääsiäisviikonloppuna alkuruokana parsaa, paistettua halloumia ja tomaattia yrttiöljyllä ja pinjansiemenillä, ja oli se 250 g/ syöjä varattu. Aika iso osahan niistä menee hukkaan niistä tuontiparsoista, kun on sen verran vanhoja että kun katkaisee puisevat osat pois, menee puolet parsasta.
Parsa on pääruokana. Lisukkeena voisulaa ja uppomunia.
ap
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Parsasta en tiedä, mutta makaroonilaatikkoa n. 330 gr.
Puoli semmoista normaalinippua, eli noin 250 g on aika tavallinen. Riippuu tietysti onko se alkuruoka, osa pääruokaa, mitä sen kanssa on... Mulla oli pääsiäisviikonloppuna alkuruokana parsaa, paistettua halloumia ja tomaattia yrttiöljyllä ja pinjansiemenillä, ja oli se 250 g/ syöjä varattu. Aika iso osahan niistä menee hukkaan niistä tuontiparsoista, kun on sen verran vanhoja että kun katkaisee puisevat osat pois, menee puolet parsasta.