Lue keskustelun säännöt.
Tekisi mieli ihan ravintolatasoisia siipiä ja ranskalaisia. Mitä airfryereitä ravintolat käyttävät?
Kommentit (5)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ei niitä millään fryerillä tehdä vaan ihan rasvakeittimellä. Hankit riittävän ison ja tehokkaan rasvakeittimen johon vaihdat öljyt joka kerta niin saat vastaavanlaista ruokaa.
Itse en jaksanut. Käyn syömässä ulkona ja kotona käytän fryeriä vaikka ei vastaavanlaista ruokaa sillä saakaan.
Hae ammattiapua tuohon pakkomielteeseen.
Hyi hitto, siipiä myydään täälläpäin koirille rehuksi. Kuka pimeä nyt änkisi jotain teräviä rustoja ja kanannahkaa suuhunsa vapaaehtoisesti?
Siipikarjateurastamon teurasjätteestä ei saa millään ilveellä tai fryerillä syömäkelpoista ravintolaruokaa