Voisiko joku kopioida palstalle Kotiruoka-keittokirjan ss 26-68
Kommentit (29)
Jos haet huomenna kirjastosta. Tai kirjoita googleen hiekkahentuset.
Vierailija kirjoitti:
Jos haet huomenna kirjastosta. Tai kirjoita googleen hiekkahentuset.
Painuvittuun! Haluan kopiot nyt!
ap
200 g voita
2 dl sokeria
4,5 dl vehnäjauhoja
1 muna
175C 15 min
Minä voin kopioida. Menee hetki, kun on noin monta sivua.
Kirjoitin tuohon jo hentudten ohjeen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos haet huomenna kirjastosta. Tai kirjoita googleen hiekkahentuset.
Painuvittuun! Haluan kopiot nyt!
ap
Enkä haluu mitään hiekkapillusten ohjeita!
ap (en oo kuollu)
Vierailija kirjoitti:
200 g voita
2 dl sokeria
4,5 dl vehnäjauhoja
1 muna
175C 15 min
Haluan aidot kopiot PDF joten painu sinäkinbittuun!
ap
Mitä painosta tarkoita, niitä on 74. Sivunumeroinnit menee eri lailla eri painoksissa.
200g rasvaa 1,5 dl sokeria, 1 muna ja 4,5 dl vehnäjauhoja
Sekoita pehmeään rasvaan sokeri. Lisää muna hyvin sekoittaen. Sekoita jauhot taikinaan. Anna vetäytyä viileässä.
Painele taikinaa jauhotetuilla peukaloilla ohuesti pieniin, mataliin (voideltuihin) leivosvuokiin. Paista 175 asteen lämmössä 10-15 minuuttia. Anna pohjien jäähtyä hetki ja kumoa varovasti.
Täytteet toisessa viestissä ->
Vierailija kirjoitti:
Minä voin kopioida. Menee hetki, kun on noin monta sivua.
Missä on?!? Kestää aika kauan, oletko pelkkä trolli?!???
ap
Vatkaa munaa niin kauan että sieltä tulee vaahtoa ja kuivaa sitten Serlalla.
Vierailija kirjoitti:
Mitä painosta tarkoita, niitä on 74. Sivunumeroinnit menee eri lailla eri painoksissa.
1. painos TIETYSTI idiootti!
ap
Vierailija kirjoitti:
Tekijänoikeudet!
HAISTA PASKA!!!
ap
Vierailija kirjoitti:
200g rasvaa 1,5 dl sokeria, 1 muna ja 4,5 dl vehnäjauhoja
Sekoita pehmeään rasvaan sokeri. Lisää muna hyvin sekoittaen. Sekoita jauhot taikinaan. Anna vetäytyä viileässä.
Painele taikinaa jauhotetuilla peukaloilla ohuesti pieniin, mataliin (voideltuihin) leivosvuokiin. Paista 175 asteen lämmössä 10-15 minuuttia. Anna pohjien jäähtyä hetki ja kumoa varovasti.
Täytteet toisessa viestissä ->
Haluan PDF!!!!
ap
Täyte 1: 3 munanvalkuaista, 2 dl jauhettuja manteleita, 1 dl sokeria
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja sekoita varovasti manteli-sokeriseokseen. Täytä puolikypsät leivospohjat manteliseoksella. Paista kypsäksi 150 asteen lämmössä.
Täyte 2: 50g rasvaa, 2 dl jauhettua mantelia, 1 dl sokeria, 2 munaa
Sekoita täytteen aineet keskenään. Pane täytettä paistamattomiin vuokiin (2/3 korkeudesta). Paista uunin keskiosassa 175 asteen lämmössä noin 20 min. Irrota varovasti vuoista vähän jäähtyneinä. Siivilöi leivoksille tomusokeria.
Nosto