Minkä ruuan sekaan laitatte tofua?
Kommentit (37)
Laitat ensin painon alle että liika neste poistuu.
Siitä voit kuutioida ja laittaa vaikka pyttiksen joukkoon.
Vierailija kirjoitti:
Komposti
housuissas on komposti
Vierailija kirjoitti:
Laitat ensin painon alle että liika neste poistuu.
Siitä voit kuutioida ja laittaa vaikka pyttiksen joukkoon.
Kukkakaalicurryn, erilaisten wokkien (jolloin sitä ei tietenkään hauduteta vaan paistetaan rapeaksi) ja sitten olen käyttänyt suolaisten piirakoiden täytteessä.
En mihinkään, en vain saa sitä syömäkelpoiseksi naamioitua
Savutofua ja valkosipulijauhetta käytän leivän päällä. Muuten en tofua käytä. T.Kasvissyöjä
Vierailija kirjoitti:
En minkään.
Herkkä vatsani siedä murustakaan tofua. Ripuli seuraa heti kun ruoka alkaa sulaa ja siirtyä suolistoon.
Eivät kaikki ihmiset voi syödä kaikkia ruokia, eikä elintarvikkeita.
Oletko lihava? Kuulostat lihavalta.
Nuudelituokien kanssa. Paistan tofut kasvisten kanssa ja sekoitan nuudelien kanssa.
Vierailija kirjoitti:
En minkään.
Herkkä vatsani siedä murustakaan tofua. Ripuli seuraa heti kun ruoka alkaa sulaa ja siirtyä suolistoon.
Eivät kaikki ihmiset voi syödä kaikkia ruokia, eikä elintarvikkeita.
Mistäs tiedät jos et ole koskaan maistanut!
Vierailija kirjoitti:
En minkään.
Herkkä vatsani siedä murustakaan tofua. Ripuli seuraa heti kun ruoka alkaa sulaa ja siirtyä suolistoon.
Eivät kaikki ihmiset voi syödä kaikkia ruokia, eikä elintarvikkeita.
Onpa ikävää. Itsellekin tulee vatsavaivoja aika monesta ruoka-aineesta, mutta ei nyt sentään tuollaisia.
Mä laitan pho-keittoon (Vietnamilainen nuudelikeitto). Siinä ihan paras mun mielstä, kun oikein hyvin maustaa. Ja sekasyöjä oon, mutta tykkään käyttää tofua.
Itse en tee vegeä, nutta siskontytöllä vege tarjoilu aina, tofua oli pitsassa pieninä paloina muiden kasvisten seassa , oli hyvää. Osaa tehdä hyviä monipuolisia vege tarjottavia, voileipäkakkukin yo juhlissa maukasta.
Yököttävän makuista ja rakenne yhtä paha
Sian. Sikoja lihotetaan soijalla ja hiilareilla
Vierailija kirjoitti:
Mä laitan pho-keittoon (Vietnamilainen nuudelikeitto). Siinä ihan paras mun mielstä, kun oikein hyvin maustaa. Ja sekasyöjä oon, mutta tykkään käyttää tofua.
Ja vinkkinä jos joku pho-keitosta tykkää, niin aasialaisista kaupoista ja verkkokaupoista saa Suomessa valmiita pho-liemikuutioita, joiden makua voi sitten mausteilla korostaa. Että ei tarvii ihan autenttista pho-lientä itse montaa tuntia keitellä.
Vierailija kirjoitti:
Mä laitan pho-keittoon (Vietnamilainen nuudelikeitto). Siinä ihan paras mun mielstä, kun oikein hyvin maustaa. Ja sekasyöjä oon, mutta tykkään käyttää tofua.
Ei siihen laiteta tofua! 😮
Paistettavien. Sille sopii kova lämpö ja mikä vaan mauste saa tarttua.