Lue keskustelun säännöt.
Mitä ruokaa teette/syötte pääsiäisenä?
27.03.2025 |
Onko juhlavampaa vai ihan tavallista kotiruokaa?
Kommentit (3)
Pääsiäinen on tänä vuonna sen verran myöhään, että parsa-aika on jo käsillä. Niitä ainakin ja lammasta jossain muodossa. Panostetaan myös jälkiruokaan. On kiva tehdä vähän parempaa ruokaa ajan kanssa, kun on pitkä viikonloppu
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Meille on muodostunut perinteeksi tehdä parsarisottoa, kun kokoonnumme lähisuvun kanssa jonain pääsiäisen päivänä syömään yhdessä. Sen lisäksi sitten salaattia ja kasvisproteiinia ja lihaa vaihdellen. Suvussa on siis sekä kasvis- että lihansyöjiä, joten jokaiselle jotain. Jälkiruoaksi pashaa, mämmiä vaniljavaahdolla tai rahkapiirakkaa.
Enpä ole tuonne asti miettinyt, kun en tiedä mitä pääsiäisenä teen ja kenen kanssa (vai olenko yksinäni)