Onko riisiviinietikka ihan turhaa paskaa vaiko kenties hyvinkin tärkeä jutska?
Rakastan aasialaista ruokaa, lähinnä kiinalaista, ja teen sitä kotonakin. Hampaiden takia yritän pitää etikat ja hapot minimissä, mutta kun teen kiinalaista niin haluan sen olevan niin autenttista kuin mahdollista. Mutta mikä onkaan riisiviinietikan salaisuus? Onko se ihan tavallista etikkaa maultaan?
Kommentit (7)
Mutta miltä riisiviinietikka maistuu? Onko se ihan tavallisen makuista vai erityisen makuista? En ole etikan ylin ystävä enkä halua pulloa turhaan kotiin pyörimään.
Etikan happamuuden takia kinkkiruokia ei tarvitse vältellä. Niissä on myös paljon sokeria kompensoimaan happamuutta.
Vierailija kirjoitti:
Mutta miltä riisiviinietikka maistuu? Onko se ihan tavallisen makuista vai erityisen makuista? En ole etikan ylin ystävä enkä halua pulloa turhaan kotiin pyörimään.
No etikaltahan se maistuu, ei nyt ihan samalta kuin mikä tahansa etikka mutta etikkainen on maku. Vähän niin kuin rypsi- tai oliiviöljy.
Ei sitä huvikseen juo, se mikä kuluu kuluu ruoanlaittoon.
Vierailija kirjoitti:
Etkö sinä v**un idiootti ymmärrä lukemaasi? Sanoin aivan totaalisen selkeästi vältteleväni etikkaa ja happoja HAMPAIDEN TAKIA, ja sinä alat lässyttämään jostain sokerista 😂😂 Kun paljastan tyhmyytesi, yrität kääntää sen minuun "nokkelalla" loppuun kuluneella lääkkeet, lääkkeet, ota lääkkeet-paskalla. Opettele lukemaan tai mene helvettiin. En jaksa tuollaisia vajukkeja yhtään.
Johan sitä ollaan kiukkuisia heti aamusta. Taisit herätä väärällä jalalla. Menehän nyt takaisin sänkyyn ja yritä uudelleen.
eri
Itse käytän sen tilalla omenaviinietikkaa, ei ratkaisevaa eroa. Riisiviinietikka on ehkä hiukan miedompaa.
Kyllä etikka kiinalaiseen keittiöön kuuluu, esim. jiaozien kastikkeeseen. On eri asia kuin meikäläinen väkiviinaetikka tai balsamico.