Lihapullareseptiejä, mitä helpomia, sitä parempia. Aloitan
Lihapulliin sikanautaa tai nautasikaa.. Sekaan vain sipuliasilppua, korppujauhoa ja mausteita. Pyöryköiksi. Pannulle. Tirisseestä rasvasta ja jahoista ruskea kastike.
Kommentit (13)
Pelkkiä mausteita ja sipulia sekaan, kaikki muu on turhaa.
Laitoin kerran Worcestershirea muutamia tippoja, hyviä oli.
Kaurapuuron jämät kun sotkee sekaan niin tulee mehukkaat rapsskat mummon pullat
Vierailija kirjoitti:
Pelkkiä mausteita ja sipulia sekaan, kaikki muu on turhaa.
Nykylihoissa on tosi paljon vettä pumpattuna. Korppujauhoa vähäsen niin se imee nesteen ja katoaa kuitenkin sinne sekaan, on järkeilyni miksi korppujauhoa. Pitääpä kokeilla joskus murentaa näkkileipä sekaan ja katsoa mitä tapahtuu.
Saisko reseptin vegeversiona, kiitos
Osta sellainen paketti, jossa ei ole kovaa muovia ja litistä jo paketissa jauhelihaa kevyesti. Avaa paketti, mutta jätä jauheliha vielä aukaistuun pakettiin. Ripottele päälle mausteet. Jaa jauhelihalevy paistinlastalla paloihin viipaloimalla sekä vaaka- että pystysuuntaan (kuin shakkiruudukko). Paista palat rasvassa pannulla. Lisää paiston aikana tarvittaessa lisää mausteita. Sipulit voi paistaa erikseen, jos niitä kaipaa.
Vierailija kirjoitti:
Pelkkiä mausteita ja sipulia sekaan, kaikki muu on turhaa.
Sipulikin on turhaa. Tai no, voihan sitä vaikka jauheena laittaa sekaan...
Oletteko tehneet keitettyjä lihapullia? Lihapullat (mielellään aika lihaiset, etteivät hajoa) laitetaan kiehumaan vaikka tomaattiseen kastikkeeseen (coopilla on hyvää tomaattisosetta). Kun nousevat pinnalle, ovat kypsiä.
Vierailija kirjoitti:
Saisko reseptin vegeversiona, kiitos
Miksi? Jos haluat vegenä niin etsit ihan itse. Miksi muiden pitäisi se tehdä puolestasi?
Vierailija kirjoitti:
Oletteko tehneet keitettyjä lihapullia? Lihapullat (mielellään aika lihaiset, etteivät hajoa) laitetaan kiehumaan vaikka tomaattiseen kastikkeeseen (coopilla on hyvää tomaattisosetta). Kun nousevat pinnalle, ovat kypsiä.
Ei tule pulliin sitä mureaa paistopintaa mitä tulee pannulla..
Vierailija kirjoitti:
Pelkkiä mausteita ja sipulia sekaan, kaikki muu on turhaa.
Minä myös nykyään teen näin.
Jauhenlihasta.