Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Leipurit auttakaa!

Vierailija
15.02.2025 |

Huomenta!

Reseptissä lukee että huoneenlämpöinen voi. Miten kauan voi lämpiää huoneenlämpöiseksi?

Kvg tuotti vain sulatusohjeita.

Kiitos neuvoista!

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
15.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mistä me sen tiedämme, kuinka kylmän voin otit ja kuinka lämmin on sinun huoneesi. Ehkä tunti tai pari. Kokeile. Voit ottaa sen huonelämpöön vaikka edellisenä iltana, jos aiot leipoa aamulla.

Vierailija
2/14 |
15.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kristus. No nosta se voi pöydälle ja odota. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
15.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kristus. No nosta se voi pöydälle ja odota. 

Mutta ei kai se pilaannu jo jos liian kauan on sitten?

Vierailija
4/14 |
15.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä 11 astetta huoneenlämpö.

Vierailija
5/14 |
15.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mistä me sen tiedämme, kuinka kylmän voin otit ja kuinka lämmin on sinun huoneesi. Ehkä tunti tai pari. Kokeile. Voit ottaa sen huonelämpöön vaikka edellisenä iltana, jos aiot leipoa aamulla.

Normi jääkaappilämpö joku +8 tossa ovessa. Iltapäivällä ajattelin kun tulen töistä

Vierailija
6/14 |
15.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita voi mikroon hetkeks. Siis ihan hetkeks, ettei ehdi sulaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
15.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Näin leipomapäivinä ajattelen, että olispa tääkin opetettu koulussa köksäntunnilla. Esim en ole unohtanut opettajan näyttämään kuppitekniikkaa pullanleivonnassa.

Vierailija
8/14 |
15.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kristus. No nosta se voi pöydälle ja odota. 

Mutta ei kai se pilaannu jo jos liian kauan on sitten?

Ei pilaannu, koska sinähän alat leipomaan siitä jotain, kun on lämmennyt. Oikeasti tavallinen voi olla huonelämmössä vaikka vuorokausia pilaantumatta. Pehmenee se, mutta aika pitkään menee ennen kuin on pilalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
15.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mistä me sen tiedämme, kuinka kylmän voin otit ja kuinka lämmin on sinun huoneesi. Ehkä tunti tai pari. Kokeile. Voit ottaa sen huonelämpöön vaikka edellisenä iltana, jos aiot leipoa aamulla.

Normi jääkaappilämpö joku +8 tossa ovessa. Iltapäivällä ajattelin kun tulen töistä

Silloin kannattaa ottaa huonelämpöön ennen töihin lähtöä, niin voit aloittaa leipomisen heti, kun tulet. Näin siitä riippumatta, onko työpäiväsi 4 vai 12  tuntia.

Vierailija
10/14 |
15.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kristus. No nosta se voi pöydälle ja odota. 

Mutta ei kai se pilaannu jo jos liian kauan on sitten?

Ei pilaannu, koska sinähän alat leipomaan siitä jotain, kun on lämmennyt. Oikeasti tavallinen voi olla huonelämmössä vaikka vuorokausia pilaantumatta. Pehmenee se, mutta aika pitkään menee ennen kuin on pilalla.

Okei kiitos, tulee vieraita niin arkailen, enhän voi tarjota kakkua joka tehty pilaantuneesta tuotteesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
15.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

palottele se voi pieniksi palasiksi,niin ei kestä ku hetken,niin on huoneen lämpöistä

Vierailija
12/14 |
15.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sen voi myös tosiaan mikrottaa tai vähän lämmittää kattilassa liedellä pehmeäksi, jos on unohtanut ottaa ajoissa lämpimään. Itse teen usein näin, koska leipomisinspis iskee varoittamatta. Ei ole vaikuttanut lopputuotteeseen mitenkään kunhan ei ihan sulaksi asti lämmitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
15.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikroon 2x10 sekuntia niin on sopivaa.

Vierailija
14/14 |
15.02.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ota esille vain sen verran voita mitä käytät leipomiseen, harvoin tarvitsee koko pakettia.