onko täällä koulun keittäjiä?
Miten te jaksatte sitä ruoasta nurinaa? Tuntuu ettei mikään kelpaa. Itselläni tahtoo mennä palaute ihon alle. Vaikka parhaansa tekee niin tuntuu ettei voi onnistua. Miten kestätte jos työtänne jatkuvasti arvostellaan?
Kommentit (25)
Älä anna mennä ihon alle. Jos nuoria, heille ei yleensäkään kelpaa kuin valmiruoat ja nugetit.. Aikuisopiskelijoille taas tuntuu menevän kaikki. Mites muu henkilökunta?
Vierailija kirjoitti:
Älä anna mennä ihon alle. Jos nuoria, heille ei yleensäkään kelpaa kuin valmiruoat ja nugetit.. Aikuisopiskelijoille taas tuntuu menevän kaikki. Mites muu henkilökunta?
Nuorille ei kelpaa kuin valmisruoat ja nugetit? Mitä ihmettä sä oikein selität?
No miten helavatassa siitä kurasta muka parhaalla tahdollakaan saisi enempää kuin juuri ja juuri syömäkelpoista, varsinkaan kun mitään ei saa tehdä, ei edes suolaa lisätä? Keittäjien ei pidä syyttää itseään, eikä muiden keittäjiä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Älä anna mennä ihon alle. Jos nuoria, heille ei yleensäkään kelpaa kuin valmiruoat ja nugetit.. Aikuisopiskelijoille taas tuntuu menevän kaikki. Mites muu henkilökunta?
Nuorille ei kelpaa kuin valmisruoat ja nugetit? Mitä ihmettä sä oikein selität?
Eri, mutta ilmiö tuttu :D Porukat lähtee välitunnilla lähikauppaan (lidl), jos ruoka ei maistu. Mutta jos pe on kalapullia (tai juuri noita nugetteja!) niin on kyllä jonoa ensimmäisen puolentunnin ajan! (amis)
Meidän keittiöön tulee ruoka valmiina ja kylmänä. Me vain lämmitämme sen. On niin ala-arvoista että hävettää tarjota sellaista.
Ongelman ydin on siinä, että pitää noudattaa kouluruokasuosituksia ja sydänmerkki -reseptiikkaa (ja mahdollisesti vielä jotain muutakin). Lisäksi on kymmenittäin erilaisia allergioita. Joku laitoskeittiö voi valmistaa ruuan jopa 1000 lapselle ja oppilaalle.
Esimerkiksi jos lihaliemijauhe A sisältää raaka-aineet 1-10, mukaanlukien sen raaka-aineen 7, jolle noin 240 oppilasta ja lasta on allergisia niin on helpompi vaihtaa lihaliemijauhe B:hen, joka sisältää raaka-aineet 1-4, jolloin allergia-ainesosa 7 puuttuu ja ruoka käy kaikille. Tosin lihaliemijauhe B on mauttomampi tai laadultaan huonompi.
Toista edellämainittu esimerkki mukailtuna jokaiseen reseptiin ja ateriaan.
Avasin ketjun, koska luulin että täällä kysytään variskeiton reseptiä.
Vierailija kirjoitti:
Avasin ketjun, koska luulin että täällä kysytään variskeiton reseptiä.
Tämä sai jo hymyilemään kiitos
Minä sen koulun keitän kunhan löydän tarpeeksi ison kattilan.
Koulun keittäjä.
Minä olen keittäjä. Tehtäväni on keittää ei saada lapsia syömään sitä ruokaa. Mitä ruualle tapahtuu kun se tulee kattilasta ulos ei ole minun ongelmani.
Vierailija kirjoitti:
Meidän keittiöön tulee ruoka valmiina ja kylmänä. Me vain lämmitämme sen. On niin ala-arvoista että hävettää tarjota sellaista.
Meillekin tulee P:llä alkavasta puljusta ja kylmänä. Ihan kamalaa.
Vierailija kirjoitti:
Minä olen keittäjä. Tehtäväni on keittää ei saada lapsia syömään sitä ruokaa. Mitä ruualle tapahtuu kun se tulee kattilasta ulos ei ole minun ongelmani.
Kuinka pitkään olet ollut eläkkeellä? Kouluilla ei yleensä ole enää keittäjiä vaan ruoka tulee jostakin keskuskeittiöstä.
Eikö ne ruuat tule jostain keskuskeittiöstä standardiresepteillä tehtynä ja koululla vaan jaetaan se ruoka? Miten tuon voi ottaa henkilökohtaisesti.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Minä olen keittäjä. Tehtäväni on keittää ei saada lapsia syömään sitä ruokaa. Mitä ruualle tapahtuu kun se tulee kattilasta ulos ei ole minun ongelmani.
Kuinka pitkään olet ollut eläkkeellä? Kouluilla ei yleensä ole enää keittäjiä vaan ruoka tulee jostakin keskuskeittiöstä.
Lisäksi nimike "keittäjä" on vanhentunut.
Olen ollut töissä koululla en tosin keittämässä, enkä kuullut valitusta varmaan ikinä. Ne jotka ei halunneet syödä päräyttivät mopolla tai traktoreilla kauppaan paistopisteelle.
Btw.. ihan tämmönen ystävällinen tiedustelu. Paljonko on keittäjän palkka?
Mä olen kohta ex kokki kun tapan itseni.