Miksi kanasuikaleet haisee usein pierulta, kun avaa pakkauksen?
Ovat siis juuri kaupasta ostettuja ja päiväystä on. Hajun puolesta voisi luulla että ovat pilalla. Onko nämäkin jossain suojakaasussa vai?
Kommentit (17)
Suojakaasu mikä lemahtaa, happi on korvattu esmes typellä tms. että pysyy tuoreempana pitempään.
Sinne pakkaukseen on pieraistu tehtaalla. Se on ollut joko todella kuuma nainen tai sitten karvaperseinen mies.
Vierailija kirjoitti:
Isäs pieri kun sua teki.
Joko koulupäivä Elmerillä ohi?
Samoin broileripyörykkä pussista lemahtaa pierunhaju, kun pussin avaa.
Suojakaasu ei koskaan haise vaan kyseessä on hapettomassa tilassa käyvien bakteerien haju. Eli pohjimmiltaan pilaantuvan lihan haju.
https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000008634663.html
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Isäs pieri kun sua teki.
Joko koulupäivä Elmerillä ohi?
Tuskin nykylapset enää edes osaa kirjottaa noin hyvin....
Suojakaasu on sekoitus typpeä ja happea, mutta eri suhteessa kuin ilmakehässä. Siksi se haisee erilaiselta. Ja tietysti marinadimälli haisee osaltaan.
Vierailija kirjoitti:
Osta kokonaisia fileitä, ei haise
Vielä parempi, jos ostat kokonaisen kanan ja elävänä. Sitten jos haisee, on selvä, että se kana pieraisi.
Suojakaasuna on typpi. Typessä ei bakteerit kasva.