Onko creme Bonjour- tuorejuuston koostumus muuttunut? Oletko huomannut eroa?
Kommentit (9)
Ostin ennen kantarellin makuista mutta ei voi enää käyttää. Ainoa jota voin on pippurijuusto.
Ihan kaameeta kuraa oli. Yritän välttää viimeiseen asti jatkossa. Ei muistuta enää juustoa vaan jotain epämääräistä moussea.
No ei ole ainoa paikka mistä nipistetään. Suklaatkin ovat melkoisessa alhossa - etten sanoisi halla ... a ... aaa ..alhossa
Joku voisi tehdä paremman luomuversion niistä kaikista. Eikä niin hapankerma maku. Sienilevite. Mahdollisuuksia on monia.
Vierailija kirjoitti:
No ei ole ainoa paikka mistä nipistetään. Suklaatkin ovat melkoisessa alhossa - etten sanoisi halla ... a ... aaa ..alhossa
Tässä tapauksessa on kyse hyvesignaloinnista ei muusta
Vierailija kirjoitti:
Ihan kaameeta kuraa oli. Yritän välttää viimeiseen asti jatkossa. Ei muistuta enää juustoa vaan jotain epämääräistä moussea.
Jep, juuri mietin itsekin että mitä ihme moussea tämä on..
Philadelphiaa piti ostaa jouluksi, ei noita vreme bonjoureita enää voi edes syödä.