En ymmärrä chilitonnikalaa syöviä ihmisiä
Kommentit (25)
Et sinä ymmärrä mitään muutakaan. Söit taas liikaa lanttulaatikkoa eilen ja aivosi ovat vaurioituneet lopullisesti.
Eihän sitä tavallinen av-mammakaan voi kaikkea ymmärtää. Pitää vaan hyväksyä oma vajavaisuutensa, ja lohduttautua sillä ettei kukaan kaikkeen pysty.
Kun sekoittaa purkin (hyvälaatuista) chilitonnikalaa ja 2 purkkia öljytonnikalaa ja laittaa siihen vähän jauhoja ja pari munaa, tulee hyviä lettuja tai uunissa voi myös paistaa pellillä.
TAi pieni annos, 1 prk tonnaria 1 ruokalusikallinen jauhoja ja muna, sekoita ja paista pannulla pihveiksi.
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ. En ymmärrä paljoa muutakaan.
Ap
Siitä tulee ihan parasta tonnikalalasagnea.
Otin joskus vahingossa kaupasta chilicheddarjuustoa, piti ottaa tavallista. Ja muutakin vastaavaa, viimeksi chili-jalapeno ruoka jonka syönti keskeytyi alkuunsa. Jos on samanlaiset pakkaukset tai lukee pienellä.
minulla on kuiva-ainekaapissa purkillinen chilitonnikalaa, mutta en ole uskaltanut avata sitä, kun ei tiedä "hot" vai "not", jatkoon vai ei. Keväällä on "parasta ennen", joten päätös pitäisi tehdä sukkelaan avaanko itse, vai lahjoitanko hyväntekeväisyyteen.
Vierailija kirjoitti:
Et sinä ymmärrä mitään muutakaan. Söit taas liikaa lanttulaatikkoa eilen ja aivosi ovat vaurioituneet lopullisesti.
Minä lisäisin tuohon että aivojesi tuhoutumiseen oli osallisena myös ylenpalttinen kinkun mässytys...tonnifisu kili/öljy sötkötyksenä on hyvää...tällaiset terpat Tampesterin kupeesta...parane pian!
Vierailija kirjoitti:
Tai tonnikalaa öljyssä... Vedessä ne normaalisti ui.
Öljyssä parasta. Kysy vaikka kokeilta.
Syön, muttei ne chili-tuotteet ole yleensä kovin tulisia. Yleensä niissä on jotain chilin makua, mutta muuten maultaan pahempia kuin se tavallinen. Tonnikala on parasta öljyssä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tai tonnikalaa öljyssä... Vedessä ne normaalisti ui.
Öljyssä parasta. Kysy vaikka kokeilta.
No tuskin heistäkään monikaan on öljyssä uinut?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tai tonnikalaa öljyssä... Vedessä ne normaalisti ui.
Öljyssä parasta. Kysy vaikka kokeilta.
No tuskin heistäkään monikaan on öljyssä uinut?
Ne rasvaakin peräaukkoa.
Vierailija kirjoitti:
Syön, muttei ne chili-tuotteet ole yleensä kovin tulisia. Yleensä niissä on jotain chilin makua, mutta muuten maultaan pahempia kuin se tavallinen. Tonnikala on parasta öljyssä.
Priima Mexicana-tonnikala oli yllättävän tulista, mutta sisällöstä aika pieni osa oli tonnikalaa, oli paljon ruskeita papuja, maissia ja paprikaa/chiliä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Syön, muttei ne chili-tuotteet ole yleensä kovin tulisia. Yleensä niissä on jotain chilin makua, mutta muuten maultaan pahempia kuin se tavallinen. Tonnikala on parasta öljyssä.
Priima Mexicana-tonnikala oli yllättävän tulista, mutta sisällöstä aika pieni osa oli tonnikalaa, oli paljon ruskeita papuja, maissia ja paprikaa/chiliä.
Chilitonnikalassa on yleensä sitä tulisuutta lisää haluaville muutama chili sellaisenaan heti siinä päällä...itse käytän nekin😀👍...Mutta on aivan loistavaa ja jos haluaa miedontaa, sekaan raejuustoa ja jos vähän hienontaa tuon seoksen haarukalla niin aivan loistava leiväpäällinen/täyte. Nam.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Syön, muttei ne chili-tuotteet ole yleensä kovin tulisia. Yleensä niissä on jotain chilin makua, mutta muuten maultaan pahempia kuin se tavallinen. Tonnikala on parasta öljyssä.
Priima Mexicana-tonnikala oli yllättävän tulista, mutta sisällöstä aika pieni osa oli tonnikalaa, oli paljon ruskeita papuja, maissia ja paprikaa/chiliä.
Ainesosat: tonniKALA (23%) (ei-EU), maissi, kidneypapu, vesi, auringonkukkaöljy, porkkana, paprika, chili, viinietikka, suola, hiivauute, kumina, sakeuttamisaine (E412), pippuriöljy, paprikauute,
Tai tonnikalaa öljyssä... Vedessä ne normaalisti ui.