Tutkimus: Kasvispainotteisesti syövät nauttivat enemmän ultraprosessoituja ruokia kuin säännölliset lihansyöjät
Ultraprosessoiduiksi ruoiksi lasketaan esimerkiksi vegaaniset meijeri- ja lihatuotteet korvaavat valmisteet kuten vaikkapa soijarouhe, nyhtökaura, vegejuusto ja kauramaito:
Kommentit (6)
Eipä tainnutkaan jutussa lukea ihan noin, Ap.
Tätä se on, kun ihmisiä päästetään läpi koulusta, vaikka lukutaito on niin heikko, ettei ymmärretä lukemaansa.
Paitsi, etten syö noita. Syön kasviksia, en mitään korvikkeita. Kokeillut soijarouhetta, nyhtökauraa, vuustoo, kauramaitoo. Ekan ja viimesen kerran kutakin. Syön lihaa, kun sille päälle tulen.
Ruisleipäkin on ultraprosessoitu ruoka.
Minkä takia vaget inhoaa pienyrittäjiä? Kaikki tuotanto pitäisi siirtää suuriin yrityksiin, joilla on varaa kehittää "lihanmakuista geenijalostettua nyhtösoijaa".
Pienyrittäjät eli tilalliset luonnonmukaisine nautoineen on paha. Miksi? Mitä pahaa he ovat tehneet?
Tuo on tiedetty ja ultraporosessoiduille tuuille joko tarvittaisiin oma terveellisyys vero tai ne pitäisi makeisten, sipsien ja limujen tavoin nostaa ylempäån Alv luokkaan.