Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tutkimus: Kasvispainotteisesti syövät nauttivat enemmän ultraprosessoituja ruokia kuin säännölliset lihansyöjät

Vierailija
29.11.2024 |

Ultraprosessoiduiksi ruoiksi lasketaan esimerkiksi vegaaniset meijeri- ja lihatuotteet korvaavat valmisteet kuten vaikkapa soijarouhe, nyhtökaura, vegejuusto ja kauramaito:

https://www.hs.fi/tiede/art-2000010865133.html

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
29.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuo on tiedetty ja ultraporosessoiduille tuuille joko tarvittaisiin oma terveellisyys vero tai ne pitäisi makeisten, sipsien ja limujen tavoin nostaa ylempäån Alv luokkaan.

Vierailija
2/6 |
29.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eipä tainnutkaan jutussa lukea ihan noin, Ap.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
29.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tätä se on, kun ihmisiä päästetään läpi koulusta, vaikka lukutaito on niin heikko, ettei ymmärretä lukemaansa.

Vierailija
4/6 |
29.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paitsi, etten syö noita. Syön kasviksia, en mitään korvikkeita. Kokeillut soijarouhetta, nyhtökauraa, vuustoo, kauramaitoo. Ekan ja viimesen kerran kutakin. Syön lihaa, kun sille päälle tulen.

Vierailija
5/6 |
29.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruisleipäkin on ultraprosessoitu ruoka.

Vierailija
6/6 |
29.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minkä takia vaget inhoaa pienyrittäjiä? Kaikki tuotanto pitäisi siirtää suuriin yrityksiin, joilla on varaa kehittää "lihanmakuista geenijalostettua nyhtösoijaa".

Pienyrittäjät eli tilalliset luonnonmukaisine nautoineen on paha. Miksi? Mitä pahaa he ovat tehneet?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän seitsemän kaksi