Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Norjan lohi

Vierailija
28.11.2024 |

Miten voidaan suositella Norjan lohta? Valtavissa sammioissa kasvatetaan kasapäässä lohitäiden riivaamia jättiläisiä- käsittely hirveätä liukuhihnaa. Kotimaisen kalan hintaa alemmaksi! Luonnonkala olisi ainoa suositeltava kala ja kotimaiset kasvikset- kasvatetaanko ulkomaiset pavut,soijat ym .myrkyillä? Myrkkyjä enemmän ja nitriittiä vähemmän! 

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
28.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se lohien terveys on kuule aika tärkeä asia Norjassa.... Ihan kansantalouden kannalta.

Vierailija
2/6 |
28.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varför finns det produktionsdjurs kött i affärerna, ofta utspädda med salt, vatten, mjöl och socker? Borde det inte vara endast vilt?

Varför broiler och inte gås? Är det för att skjuten gås i Finland enligt lagen måste hanteras som problemavfall?

Finns det överhuvudtaget något vett kvar i ens fosterland? Det verkar inte så.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
28.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Höttökalaa. Yyh.

Vierailija
4/6 |
29.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole koskaan kuullut kenenkään suosittelevan Norjan lohta, paitsi tietenkin kauppiaitten. Mutta se on markkinointia, ei suosittelua.

Vierailija
5/6 |
29.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Norjan lohi on 100 kertaa parempaa kuin suomalainen lohi.

Vierailija
6/6 |
29.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Se lohien terveys on kuule aika tärkeä asia Norjassa.... Ihan kansantalouden kannalta.

MOT:n poikkeuksellinen kuvamateriaali paljastaa, millaisissa oloissa Norjan lohi kasvaa.

https://yle.fi/a/74-20002929

https://areena.yle.fi/1-50979212

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yksi neljä