Milloin teit viimeksi itse viiliä?
Kommentit (20)
En ole koskaan tehnyt, mutta lapsena jatkoin viiliä sillä tavalla, että jätin viilipurkin vajaaksi jääkaappiin ja täytin loput purkista maidolla. Seuraavana päivänä purkissa oli taas täysi satsi "viiliä". Se tuntui lapsesta ihmeelliseltä, kuten moni muukin asia.
Joskus 45 vuotta sitten mummon kanssa.
Äitini kanssa joskus 30 vuotta sitten.
Vierailija kirjoitti:
En ole koskaan tehnyt, mutta lapsena jatkoin viiliä sillä tavalla, että jätin viilipurkin vajaaksi jääkaappiin ja täytin loput purkista maidolla. Seuraavana päivänä purkissa oli taas täysi satsi "viiliä". Se tuntui lapsesta ihmeelliseltä, kuten moni muukin asia.
Noinhan se menee, eli olet tehnyt. Joka purnukkaan vain pieni lusikallinen siemeneksi ja maitoanpäälle
1984 usa:ssa, joku sukulainen sen ekan viilipurkin sinne salakuljetti.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En ole koskaan tehnyt, mutta lapsena jatkoin viiliä sillä tavalla, että jätin viilipurkin vajaaksi jääkaappiin ja täytin loput purkista maidolla. Seuraavana päivänä purkissa oli taas täysi satsi "viiliä". Se tuntui lapsesta ihmeelliseltä, kuten moni muukin asia.
Noinhan se menee, eli olet tehnyt. Joka purnukkaan vain pieni lusikallinen siemeneksi ja maitoanpäälle
Eikö se pidä jättää lämpimään, eikä ole vielä seuraavana aamuna, ainakaan jääkaapissa?
En milloinkaan. En ole edes syönyt 70-luvun alkupuolen jälkeen. Silloin ryhdyin syömään jogurttia ja syön edelleen.
Siihen tarvitaan pastöroimaton maito. 60-luvulla.
Viime ma. Huomenna sitten taas. Teen aina maanantaisin jogurttia ja viiliä
Vierailija kirjoitti:
Ei ole vegaanista. Yök.
Soijaviili tästä maailmasta vielä puuttuukin :(
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei ole vegaanista. Yök.
Soijaviili tästä maailmasta vielä puuttuukin :(
On jo.
Viime viikolla. Pitää taas ostaa Vanhanajan maitoa jotta saa uuden satsin tekeytymään.
En tee. Jo ajatus että tekisi jotain limalöllöä, jokin siinä voi mennä pieleen.
Taisi tulla keväällä vahingossa kun jugurtin teko epäonnistui.
Minulla on jatkuvasti omatekoista viiliä. Kun edellisestä on viimeinen purkki menossa niin siitä kuuteen astiaan joku reilu lusikallinen ja perään yhteensä litra maitoa. Yön yli ja viili on valmista jääkaappiin.
Siitä on vuosikymmeniä kun tarve on niin pientä