Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä leipoisin vanhasta kermasta?

Vierailija
22.10.2024 |

Pitää olla munaton!!!

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
22.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

KERMAKAKKU

Raaka-aineet

2 dl hapanta kermaa

3/4 lasillinen (2dl)sokeria

2 suurtamunaa

2 lasillista(4dl)vehnäjauhoja

1 vajaa tlsoodaa

1 tl vaniljasokeria

tai sitruunankuorta

Munat ja sokeri vatkataan.

Muut aineet lisätään. Itse lisäsin ensin happaman kerman.

Paistetaan 175 astetta, uunin alaritilällä n.40min.

Vierailija
2/5 |
22.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sorry, en huomannut että pitää olla munaton.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
22.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vanhaa kakkua

Vierailija
5/5 |
22.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

https://www.myllynparas.fi/reseptit/hanna-tadin-kakut

Mun äiti teki näitä aina mun lapsuudessa jos kaapissa oli vanhaa kermaa! Pisteet tälle ehdotukselle!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kahdeksan viisi