Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi jotku tekee lämppäreitä uunissa?

Vierailija
11.10.2024 |

Öö ei niitä siellä tehdä kuulu?

Lämppärit tehdään aina leivänpaahtimella?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
12.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lämppärit tulee uunissa rapeaksi ja juusto sulaa hyvin, mikrossa ei rapeus synny.

2/6 |
12.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eiku voileipägrillillä!! 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
12.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Silloin ei voi laittaa leivän päällisiä. Uunissa valmistuu monta voileipää yhdellä kertaa.

Vierailija
4/6 |
12.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huvipuistohullu kirjoitti:

Eiku voileipägrillillä!! 

Sillä tulee kyllä ihan parhaat 😋

Vierailija
5/6 |
12.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uunissa lämppäreihin tulee juuri sopiva rapeus ja päällysteet ovat tasalämpöisiä. Leivänpaahtimessa on varmaan hieman hankalaa kun juusto valuu pitkin paahdinta. En toisaalta hämmästy enää mistään. Näin äskettäin videon, jossa neuvottiin hiton näppärästi sulkemaan leipäpussi, niin se ei homehdu niin nopeasti. Samoin olen nähnyt videon, jossa tosi kätevänä juttuna kerrottiin, että kurkku säilyy hyvin, kun sen muovin vetää siihen päälle. Oohh.

Vierailija
6/6 |
12.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aa, leivänpaahtimessa on mahdottoman vaikea tehdä sellaisia perinteisiä lämpimiä leipiä, joiden päälle tulee kinkkua, kalaa, pihviä, juusto tai kastiketta ym. Kokeile joskus ja ihmettele sitten, kuinka kävi.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme yksi viisi