Miksi jotku tekee lämppäreitä uunissa?
Öö ei niitä siellä tehdä kuulu?
Lämppärit tehdään aina leivänpaahtimella?
Kommentit (6)
Silloin ei voi laittaa leivän päällisiä. Uunissa valmistuu monta voileipää yhdellä kertaa.
Huvipuistohullu kirjoitti:
Eiku voileipägrillillä!!
Sillä tulee kyllä ihan parhaat 😋
Uunissa lämppäreihin tulee juuri sopiva rapeus ja päällysteet ovat tasalämpöisiä. Leivänpaahtimessa on varmaan hieman hankalaa kun juusto valuu pitkin paahdinta. En toisaalta hämmästy enää mistään. Näin äskettäin videon, jossa neuvottiin hiton näppärästi sulkemaan leipäpussi, niin se ei homehdu niin nopeasti. Samoin olen nähnyt videon, jossa tosi kätevänä juttuna kerrottiin, että kurkku säilyy hyvin, kun sen muovin vetää siihen päälle. Oohh.
Aa, leivänpaahtimessa on mahdottoman vaikea tehdä sellaisia perinteisiä lämpimiä leipiä, joiden päälle tulee kinkkua, kalaa, pihviä, juusto tai kastiketta ym. Kokeile joskus ja ihmettele sitten, kuinka kävi.
Lämppärit tulee uunissa rapeaksi ja juusto sulaa hyvin, mikrossa ei rapeus synny.