Mikä on ryynimakkarassa parasta verrattuna perusmakkaraan?
Kommentit (7)
Vierailija kirjoitti:
Vähemmän rasvaa ja muuta epämäöräistä sian kamaraa.
Katsoppa kivikylännryynärin tuotetidoista vs lempimakkarasi
Ei kamara ole yhtään sen epämääräisempää kuin muutkaan makkaran valmistusaineet. Sitä lisätään rakenteen takia.
Ryynimakkarassa ne ryynit on kivoja. Siis makkaran rakenne on parempi kuin tavallisessa makkarassa. Myös mustassa makkarassa on samantyyppinen rakenne, kun siinä on niitä ryynejä.
Ryynimakkara on myös vähän niin kuin 2-in-1. Se on kokonainen ateria. Tavallisen makkaran kanssa tarvitaan joku lisuke. Ryynimakkara puolukkasurvoksella ei kaipaa mitään muuta.
Kivikylän ryynimakkara on hyvän makuinen ja vähärasvainen. Muut ryynärit maistuu pahalle.
Siinä on koko ateria kokonaisuus yhessä jöötissä.
Vähemmän rasvaa ja muuta epämäöräistä sian kamaraa.
Katsoppa kivikylännryynärin tuotetidoista vs lempimakkarasi