Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kylmäsavuhauki, kannattaako tehdä?

Vierailija
28.09.2024 |

Onko hyvää?

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
28.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä, mutta lämminsavuhauki on ihan syötävää.

Vierailija
2/14 |
28.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Savukala on aina hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
28.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lapamato welcome aboard!

Vierailija
4/14 |
28.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lapamato welcome aboard!

Ei siitä ole murhetta kun kala pakastetaan ennen suolausta ja savustusta.

Vierailija
5/14 |
28.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Lapamato welcome aboard!

Ei siitä ole murhetta kun kala pakastetaan ennen suolausta ja savustusta.

Leveäheisimato kuolee vain kunnon lämpökypsennyksellä. 

Vierailija
6/14 |
28.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa pakastaa ainakin ensin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
28.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Lapamato welcome aboard!

Ei siitä ole murhetta kun kala pakastetaan ennen suolausta ja savustusta.

Leveäheisimato kuolee vain kunnon lämpökypsennyksellä. 

Ja ruokavirastosta sitten vähän vakuuttavampaa tietoa: "Kalan ja mädin pakastaminen vähintään -20 celsiusasteessa 24 tunnin ajan tai -18 celsiusasteessa 4 vuorokauden ajan tuhoaa toukan."

Vierailija
8/14 |
28.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

On tosi hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
28.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lapamato welcome aboard!

Fiska gäddan från havet så är den större och godare samt utan maskar.

Det skulle vara intressant att prova på kallrökt gädda.

Vierailija
10/14 |
28.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Lapamato welcome aboard!

Fiska gäddan från havet så är den större och godare samt utan maskar.

Det skulle vara intressant att prova på kallrökt gädda.

Olen kuullut että hyvää on. Maistamaan en ole päässyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
28.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leveäheisimato kuolee vain kunnon lämpökypsennyksellä. 

 

Jokainen tietää tuon jos on hygieniapassi ja aivot ei ole narikassa.jos ei niin on olemassa kylmä ketju ja ja kunnon kypsennys vähintään 70 astetta plussaa mielummin vähän yli ..

Vierailija
12/14 |
28.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Leveäheisimato kuolee vain kunnon lämpökypsennyksellä. 

 

Jokainen tietää tuon jos on hygieniapassi ja aivot ei ole narikassa.jos ei niin on olemassa kylmä ketju ja ja kunnon kypsennys vähintään 70 astetta plussaa mielummin vähän yli ..

Ei se ruokaviraston ohje nyt jankkaamalla muuksi muutu. Uskon sitä mieluummin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
28.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa leikata ruodottomaksi. Helpommin syötävää.

Vierailija
14/14 |
28.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Lapamato welcome aboard!

Ei siitä ole murhetta kun kala pakastetaan ennen suolausta ja savustusta.

Leveäheisimato kuolee vain kunnon lämpökypsennyksellä. 

Ja ruokavirastosta sitten vähän vakuuttavampaa tietoa: "Kalan ja mädin pakastaminen vähintään -20 celsiusasteessa 24 tunnin ajan tai -18 celsiusasteessa 4 vuorokauden ajan tuhoaa toukan."

Okei. Asia kunnossa. Selevä homma.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yksi seitsemän