Miksi jotkut tekee lämppärit karjalanpiirakoista?
Ööö ei niitä niistä tehdä?
Lämppärit tehdään vain vaaleasta leivästä?
Kommentit (15)
Jotkut tekee lämppäreitä jopa ruisleivästä! Pöyristyitkö täysin?
Voisin tehdä läppärin karjalanpiirakoista :)
Minä teen joskus näin ,karjalanpiirakka .hieman ketsuppia päälle ja siihen juustosiivu,lämmitys mikrossa että juusto hieman sulaa,,klink ulos mikrosta ja ei kun syömään nam..varoitus älä polta suutasi juusto on kuumaa jos heti ahmit.
Vierailija kirjoitti:
Minä teen joskus näin ,karjalanpiirakka .hieman ketsuppia päälle ja siihen juustosiivu,lämmitys mikrossa että juusto hieman sulaa,,klink ulos mikrosta ja ei kun syömään nam..varoitus älä polta suutasi juusto on kuumaa jos heti ahmit.
Ketsuppia karjalanpiirakkaan?
Minä teen joskus näin ,karjalanpiirakka .hieman ketsuppia päälle ja siihen juustosiivu,lämmitys mikrossa että juusto hieman sulaa,,klink ulos mikrosta ja ei kun syömään nam..varoitus älä polta suutasi juusto on kuumaa jos heti ahmit.
Ketsuppia karjalanpiirakkaan?
Niin se minun makuaistimus..ei ollenkaan paha ainakaan omasta mielestäni.
Eikös jotkut vaihtele. Esimerkiksi joskus tumma leipä, joskus vaalea, karjalanpiirakka jne. Ellei ole mieltynyt johonkin enemmän tai terveellisempi.
Vierailija kirjoitti:
Minä teen joskus näin ,karjalanpiirakka .hieman ketsuppia päälle ja siihen juustosiivu,lämmitys mikrossa että juusto hieman sulaa,,klink ulos mikrosta ja ei kun syömään nam..varoitus älä polta suutasi juusto on kuumaa jos heti ahmit.
Ketsuppia karjalanpiirakkaan?
Niin se minun makuaistimus..ei ollenkaan paha ainakaan omasta mielestäni.
En ole kokeillut, mutta tuo olikin hyvä idea. Kun ajattelee , että perinteisesti makaronia on syöty ketchupin kanssa niin miksei se samalla tavalla sopisi riisiin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Minä teen joskus näin ,karjalanpiirakka .hieman ketsuppia päälle ja siihen juustosiivu,lämmitys mikrossa että juusto hieman sulaa,,klink ulos mikrosta ja ei kun syömään nam..varoitus älä polta suutasi juusto on kuumaa jos heti ahmit.
Ketsuppia karjalanpiirakkaan?
Ketsuppi on aikoinaan kehitetty kastikkeeksi, joka sopii lähes kaikkiin ruokiin. Tämä vaan tiedoksi ns. hienohelmoille.
Miksi kukaan yrittäisi tehdä lämpölamppua piirakasta?
Mahtaa olla kiinnostavaa seurata lämmitysesiintyjää joka on tehty karjalanpiirakoista.
Ei se olekaan mikään lämminleipä, vaan lämmitetty karjalanpiirakka.
Eihän nuo kaupassa myytävät ja karjalanpiirakoiksi kutsut piirakat maistu kylmänä kuin kuivalle pahville. Pakko niihin on sipasta voita ja laittaa siivu juustoa päälle ja pariksikymmeneksi sekunniksi mikroon, että niitä pystyy ylipäätään syömään.
Ainoita karjalanpiirakoita joita suostuin kylmänä syömään, oli evakkomummoni leipomia ja nekin oli ylivoimaisesti parhaita tuoreina suoraan leivinuunista tulleina. Niihin sipasu voita päälle ja nam. Ne oli herkkua ne, ja todellisia aitoja oikeita karjalanpiirakoita.
Hõpsis! Mikä tahansa käy!