Syötkö vaaleaa leipää?
Minä en ole syönyt noin 30 vuoteen kuin poikkeustapauksissa.
Kommentit (14)
Syön. Tykkään etenkin Fazerin paistopisteen Paesanosta.
Välillä syön. Tykkään vaihdella leipiä.
Huomasin Prismassa hiivattoman kauraleivän. Täytyy josku kokeilla, jos vielä on.
En. Se on pelkkää höttöä. Toki sellanen kaurapala on poikkeus, mutta jos me puhutaan siitä valkosesta paahtoleivästä, en todellakaa
Vain silloin kun haluan herkutella tai on spesiaalitilanne. Esimerkiksi lomamatka.
Kiinnostaa sua koska _____?
Ja joo, syön. Ruisleipää en syö koska se on pahaa.
Syön, mutta enimmäkseen ruisleipää.
Lähinnä kauraleipää tai täysjyväleipää, mutta vehnäistä todella harvoin.
Syön, teen vaaleat leivät+sämpylät itse.
Vierailija kirjoitti:
Huomasin Prismassa hiivattoman kauraleivän. Täytyy josku kokeilla, jos vielä on.
Oli ainakin viime viikolla: Vaasan Paistotuore Kauraleipä - leivottu aitoon taikinajuureen.
Meillä/maalla oli joskus taikinanjuuri, kyselin, et mistäs päin (Karjalaa) se on tullut ja kenenkä mukana? Kukaan ei tiennyt/muistanut. Kun niitä "juuripaikkoja" ei ollut kovin paljon.
Mulle tulee hiivaleivästä "ongelmia", jos syön sitä liikaa ("hiivasyndrooma"?).
Pågen vaalea rukiinen.