Miksi jotkut tekee sosekeittoja?
Duunasin juuri aasialaisvaikutteisen kasviskeiton, jossa kasvikset on paloina. Miksi ihmeessa joku soseuttaa keittonsa=
Kommentit (4)
Herrajjestas, on keittoja ja sosekeittoja! Ei kukaan kalakeittoa tai ramen keittoa soseuta!
Kasvissosekeitto
Soseutettuja kasviksia
Kasvissosekeitto on soseutetuista kasviksista valmistettu keitto.
Porkkanasta valmistettua kasvissosekeittoa kutsutaan porkkanakeitoksi.
Sosekeitto voidaan tehdä muista ruoista yli jääneistä kypsistä kasviksista, jolloin se pienentää ruoan hävikkiä.[1] Wikipedia
Niitä on helpompi kaataa ruokatermoksesta, sattumat tykkää aiheuttaa roiskeita takille.
Tykkään, kun on työpäivän aikana jotain lämmintä, vaikka se varsinainen energia tuleekin pääosin sen keiton lisukkeeksi tehdyistä leivistä, keitetyistä kananmunista jne.
Ei ole hampaita niin en tarvitse purutuntumaa.
Vaihtelun vuoksi. Sosekeitto sopii myös pakastamiseen.