Lue keskustelun säännöt.
Miksi suomalainen lakritsi on ylimakeaa jauhomössöä
08.09.2024 |
Haluaisin sellaista kiiltävää ja kiinteää lakritsia.
Kommentit (8)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Prismasta sai ennen Finin sitruunalakritsia. Se oli laadukasta ja ilman jauhoa.
Kouvolan laku on sitä kiinteämpää, en tykkää.
Voih, kun sun elämäsi on niiin vaikeaa, ap!
Säälittävä aloitus.
Suurin osa kotimaisiata lakritsinvalmistajista on korvannut sokerin yli-imelällä ja pahanmakuisella glukoosifruktoosisiirapilla.
On jo vuosikaisia jääneet lakritsit syömättä tämän takia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ai... Minä oon syöny vaan hyvää.. Eiks sitä nyt oo kaikenlaista tarjolla??
Huvittavinta on se että Panda tekee ulkomaille aivan toisenlaista paljon vähemmän makeaa lakritsia.