"Professori" varoittaa: Suomeen tulossa "syöpätsunami"
Huomatkaa nää termit nykysin, ihan sama mistä puhutaan, sanasto on oltava aina huomiota herättävä ja pelottava.
Toiseks. Kannattaisko suomalaisia alkaa rohkasemaan syömään terveellisemmin ja vaalimaan omaa terveyttään enemmän? Ja kannattaisko koulujen alkaa opettaa oppilailleen myös tämä kaupassa käynnin taito, siis että osaa oikeasti katsoa itselleen terveellisiä tuotteita?
Suurin osa syövistä johtuu kirjaimellisesti siitä että ihminen syö omaan kroppaansa kuulumatonta ravintoa aamusta iltaan.
Miksei kukaan opeta oikeita asioita? Miksi aina jankataan ja kierretään kehää asioiden kanssa, puhutaan tyhjiä?
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/professori-varoittaa-suomeen-on-tul…
Kommentit (122)
Milloinkohan syöpähoito siirtyy kokonaan ykstyiselle?
Ei syövät lopu vaikka söisit kuinka terveellisesti.
"Suurin osa syövistä johtuu kirjaimellisesti siitä että ihminen syö omaan kroppaansa kuulumatonta ravintoa aamusta iltaan. "
Ilmeisesti pitäisi alkaa suosimaan kannibalismia.
Vierailija kirjoitti:
Koko ajan lehdissä ja netissä on asiaa oikeanlaisesta syömisestä. Ei vain haluta huomata
Tarkoitatko tällä iltalehden lööppejä?
Vierailija kirjoitti:
Milloinkohan syöpähoito siirtyy kokonaan ykstyiselle?
Muutaman vuoden kuluttua, samaan aikaan ihan perus terveydenhuollon kanssa.
Ihmiset vanhenevat. Ei meitä ole tarkoitettukaan elämään yli 80-vuotiaiksi. Se on jo luonnotonta. Solut alkavat muuntautua syöviksi, kun elimistö vanhenee ja rappeutuu.
Tsernobilin ja Japanin possaukset alkavat näkyä Pohjois-Euroopassa sairastumisina.
Siksihän se aita rajalle tehtiin, estämään se.
Täytyykin lisätä kasvisruokapäiviä kouluihin, liika lihansyönti kun altistaa eri suolistosyöville.
Johtuu myös lisääntyneistä ympäristömyrkyistä ja kemikaaleista. Jotta yhdiste voidaan kieltää, vaatii se paljon dataa haitallisuudesta tässä kapitalistisessa maailmassa (esim. asbestin mahdollisesta vaarallisuudesta tiedettiin kyllä - silti kesti sen kieltämisessä vuosikymmeniä). Pitoisuuksia tietysti tarkkaillaan, mutta rajat on määritetty silloin kun ei oletettu, että niitä kertyisi joka paikasta näin paljoa. Lisäksi yritykset keksivät uusia yhdisteitä aivan jatkuvasti, eikä näiden pitkäaikaisvaikutuksia voi kun arvailla. Ja kun on paljon kaikkea kaikkialle, ei enää edes pystytä sanoa, mikä johtuu mistäkin.
"Suurin osa syövistä johtuu kirjaimellisesti siitä että ihminen syö omaan kroppaansa kuulumatonta ravintoa aamusta iltaan. "
Tälle väitteelle lähde?
Vierailija kirjoitti:
Ihmiset vanhenevat. Ei meitä ole tarkoitettukaan elämään yli 80-vuotiaiksi. Se on jo luonnotonta. Solut alkavat muuntautua syöviksi, kun elimistö vanhenee ja rappeutuu.
Näin se on. Vanheneva keho ei kykene korjaamaan yhtä hyvin syntyneitä dna-vaurioita. Mitä pidempään elää, sitä todennäköisemmin syntyy syöpään johtava mutaatio. Sattumaa ja todennäköisyyksiä.
Terveyssuositusten mukainen ruokavalio opetetaan jo koulussa. Tietoa on saatavilla vanhemmille.
Ei ole koulun tehtävä opettaa lasta käymään kaupassa. Kuuluu vanhempien tehtäviin.
Mikä hemmetin syöpätsunami? Professori on hyvä ja opettelee käyttämään asiallista kieltä.
No sitten kannattaisi miettiä mitä elintarvikkeiden laatu on. Onko luomua, piikkiä, lisäainetta. Onko lähikaupassa koskaan tuoretiskiä joka ei haise, eli kylmästä valmiit broilerit ja uuniin kotona. Mitä piik. sisältävät ja puudutepiikit. Entä mitä vaatteiden värien ja kemikaalien sisältö on arjessa. Ilmansaasteet? Lisäksi miksi julkinen toimii huonosti ja edes ihomuutoksia ei leikata tai tunnisteta, ulos vaan. Ei hammashoitoa juuri ole.
Vierailija kirjoitti:
Koronarokote.
Mitä ajattelet kännyköistä ja säteilyasioista?
Länsimainen terveyssuositus ruuasta on kyllä ihan puuta heinää. Syöpä on monen asian summa ja jos tarkkaan katsotaan, kaikilla on jonkinlainen syöpä. Syöpäkasvainten hoito ja syövän ehkäisy ei toimi länsimaissa koska lääkefirmat haluaa rikastua. Edullisia keinoja on parantaa syöpä. Tosin koronarokotetut kuolee syöpään iästä riippumatta.
"Suomessa laajaa molekyyliprofilointia pidetään kalliina ja se tehdään alle 10 prosentille soveltuvista potilaista.
Sen sijaan esimerkiksi Hollannissa ja Norjassa profilointi tehdään lähes kaikille soveltuville potilaalle kansallisen ohjelman puitteissa."
Tuossahan on se varsinainen asia. Tulisi satsata parempaan hoitoon.
Koko ajan lehdissä ja netissä on asiaa oikeanlaisesta syömisestä. Ei vain haluta huomata