Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Tumma suklaa on pahanmakuista katkeraa kalkkia, miksi sillä pilataan kaikki hyvä? Esim.
01.09.2024 |
Eräs proteiinipatukka. Siinä oli ennen ohut lempeä maitosuklaakerros, nyt se korvattu eskimopuikkojen liian tumman puhuvalla pahalla tummalla päällisellä.
kaikki, mihin sitä rölliä tungetaan, muuttuu pahaksi.
Kommentit (2)
Minusta tumma suklaa on hyvää ja proteiinipatukat pahanmakuisia ihan lähtökohtaisesti.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Eilen vedin levyn 80 % suklaata. Vähänkö oli hyvät huminat...