Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tumma suklaa on pahanmakuista katkeraa kalkkia, miksi sillä pilataan kaikki hyvä? Esim.

Vierailija
01.09.2024 |

Eräs proteiinipatukka. Siinä oli ennen ohut lempeä maitosuklaakerros, nyt se korvattu eskimopuikkojen liian tumman puhuvalla pahalla tummalla päällisellä.

kaikki, mihin sitä rölliä tungetaan, muuttuu pahaksi.

 

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
01.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eilen vedin levyn 80 % suklaata. Vähänkö oli hyvät huminat...

Vierailija
2/2 |
01.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta tumma suklaa on hyvää ja proteiinipatukat pahanmakuisia ihan lähtökohtaisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla