Jos teillä ei ole budjettia kunnon jauhelihaan, eli vähemmän rasvasiin kunnon lihoihin
Tehkää niin että paistatte sen lihan ja sen jälkeen huuhtelette, siitä tulee samantien paljon järkevämpää ja parempaa ja ne rasvapinnat putoaa alhaisemmiksi
Kommentit (10)
Jauhenliha. Konalan kansallisruoka.
Jep, italialaismammatkin tekevät lasagnensa pestyllä jauhenlihalla, ehdottomasti.
Nyt on maksuhäiriöistä menoa, jossa samalla tehdään vahinkoa omalle terveydelle ja kirjaimellisesti huuhdotaan merkittävä osa ravintoaineista viemäriin.
Vierailija kirjoitti:
Jauhenliha. Konalan kansallisruoka.
Juvan. Junttilan.
Käytän soijarouhetta.
VegeSun Tumma soijarouhe 500 g Gton on tehty Eurooppalaisesta soijasta. Se on geenimuuntelematon, vastuullisesti tuotettu Euroopassa reilujen pelisääntöjen puitteissa. Tummaa soijarouhetta käytetään naudan jauhelihan tapaan tai lisäksi esimerkiksi pyöryköissä, murekkeissa, kastikkeissa ja lasagnessa. Löydät sen kaikista hyvinvarustetuista S- ja K-marketeista sekä LIDListä.
Kukaan järkevä ei osta vähärasvaista jauhelihaa,aivan surkeaa,ei pysty kunnolla edes paistamaan ja ei maistu miltään.
Miksi ihmeessä joku pelkäisi eläinrasvaa? Juuri siinähän on ihmiselle tärkeitä aineita, joita ei muista ruoista saa.
Vierailija kirjoitti:
Käytän soijarouhetta.
VegeSun Tumma soijarouhe 500 g Gton on tehty Eurooppalaisesta soijasta. Se on geenimuuntelematon, vastuullisesti tuotettu Euroopassa reilujen pelisääntöjen puitteissa. Tummaa soijarouhetta käytetään naudan jauhelihan tapaan tai lisäksi esimerkiksi pyöryköissä, murekkeissa, kastikkeissa ja lasagnessa. Löydät sen kaikista hyvinvarustetuista S- ja K-marketeista sekä LIDListä.
Menee vahvasti asian vierestä. Oli kyse jauhelihasta.
En syö kuolleita eläimiä