Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi kaupan leipien pinnalla on viljarouhetta, jauhoa tms?

Vierailija
04.08.2024 |

Sotkee kaiken paikan, kun kokeilee eväänä syödä. Eikö voisi olla vaan "kiiltävä" pinta, josta korkeintaan haukatessa murenee muutama muru, mutta ei sotke joka paikkaa?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
04.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä. Usein se on lisäksi karheaa ja kirvelee suussa.

Vierailija
2/7 |
04.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

On sullakin ongelmat ;D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
04.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niillä näytetään, että keittiössä asuu oikea leivänsyöjä eikä mikään keliaakikkopelle!

Vierailija
4/7 |
04.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

pese ne pois vaika vesihanan alla

Vierailija
5/7 |
04.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne merkkaa, että tänne ei keliaakikot pääse!

Vierailija
6/7 |
04.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska Suomessa kukaan ei tajua että leipään ei tarvitse laittaa kilokaupalla jauhoa / rouheita pohjaan tai päälle. Kuin hölmöläiset kantaisi säkillä valoa. Kai löytyy tekniikka ettei tarvitse jauhottaa, pinta / taikina estää tarttumisen tai ei liikoja. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
04.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parempi olisi leipoa itse leivät.

Katainen tosin myi EU-kiimoissaan Suomen viljavarmuusvarastot.

Niitä ei tällä hetkellä ole olemassa.