Miksi kaupan leipien pinnalla on viljarouhetta, jauhoa tms?
Sotkee kaiken paikan, kun kokeilee eväänä syödä. Eikö voisi olla vaan "kiiltävä" pinta, josta korkeintaan haukatessa murenee muutama muru, mutta ei sotke joka paikkaa?
Kommentit (7)
Niillä näytetään, että keittiössä asuu oikea leivänsyöjä eikä mikään keliaakikkopelle!
Ne merkkaa, että tänne ei keliaakikot pääse!
Koska Suomessa kukaan ei tajua että leipään ei tarvitse laittaa kilokaupalla jauhoa / rouheita pohjaan tai päälle. Kuin hölmöläiset kantaisi säkillä valoa. Kai löytyy tekniikka ettei tarvitse jauhottaa, pinta / taikina estää tarttumisen tai ei liikoja.
Parempi olisi leipoa itse leivät.
Katainen tosin myi EU-kiimoissaan Suomen viljavarmuusvarastot.
Niitä ei tällä hetkellä ole olemassa.
En tiedä. Usein se on lisäksi karheaa ja kirvelee suussa.