Riitan herkku mozzarella
En löytäny muuta mozzarellaa niin ostin sellasen Riitan herkun pötkön. Onko muilla kokemusta tästä? Mietin onko se vaan pilalla vai kuuluuko sen olla tollasta? Ihmeellisen sitkeetä, eikä sellasta mihin oon tottunu ku oon ostanu vedessä olevia, tää ei ollu siis vedessä. Lisäks tää on jotenki oudon makusta kun mozzarella on yleensä tosi mieto niin tässä on joku ihme sivumaku. Kiitos jos jaksat vastata.
Kommentit (10)
Menee pizzassa tms mikä paistetaan, sellaisenaan en syö. Maku on, mutta rakenne tiivis mozzarellaksi.
Vierailija kirjoitti:
Mozzarellan suomiversio. Mauton ja kallis.
Ei se kai hirveesti kalliimpaa kilohinnalta ollu kun muutkaan ja nimenomaan siitä puuttu se pehmee mieto maku. Se oli vähän ku kumia oudolla normaali mozzarellaa vahvemmalla sivumaulla (tai sit käyttäjät ei vaan ollu tottunu tälläseen) jonka takia mietin kuuluuko sen olla sellasta vai onko se pilaantunu esim jos kylmäketju on katkennut.
-ap
Vierailija kirjoitti:
Menee pizzassa tms mikä paistetaan, sellaisenaan en syö. Maku on, mutta rakenne tiivis mozzarellaksi.
No joo menis varmaan pitsassa, meillä oli tarkotus laittaa sitä tomaatin ja basilikan kanssa sellasenaan, muttei kukaan maistamisen jälkeen halunnu syödä sitä
-ap
Tosta tulee ihan hyvää uunissa. Leikkaa patonki viipaleiksi, päälle pestoa, tomaattisiivu, vähän mustapippuria ja lopuksi pala tota mozzarellaa päälle ja uuniin niin että sulaa ja pikkusen ruskistuu.
No aika huonot arvostelut on Riitan herkulla kun lukee netistä. Sanotaan että jotkut tuotteet ala-arvoisia ja osa hyviä
Vierailija kirjoitti:
Tosta tulee ihan hyvää uunissa. Leikkaa patonki viipaleiksi, päälle pestoa, tomaattisiivu, vähän mustapippuria ja lopuksi pala tota mozzarellaa päälle ja uuniin niin että sulaa ja pikkusen ruskistuu.
Pitänee kokeilla huomenna tätä, pestoa onki jo kaapissa. Ei ois kiva heittää vaan menemään tota kun kukaan ei tollasenaan sitä suostu syömään, kiitos!
-ap
Se on vähän tuhdimpaa kuin tavan mozzarella.
Olisi kiva tietää resepti, jossa maku ja koostumus pääsevät oikeuksiinsa.
Siitä tulee mieleen vähän niinkuin halloumi juusto.
Lämmitettynä/sulatettuna se on ihan hyvää, mutta ei sellaisenaan.
Mozzarellan suomiversio. Mauton ja kallis.