Salaattibaarien kanat yms proteiinit - vanhoja?
Olen nyt ostanut kahtena päivänä kaupan salaattibaarista lounaaksi kanasalaatin. Onkohan ne kanat jotain sellaista, jotka jäävät kaupassa myymättä päiväyksen vuoksi ja sitten paistetaan salaattibaarin täytteeksi. Tuli vaan mieleen kun molempina päivinä maha ollut sekaisin ja yleensä minulla ei ole minkäänlaisia vatsavaivoja.
Kommentit (11)
Mulla oli ihan vähän aikaa sitten vatsa pahasti sekaisin 5 päivää putkeen ja se tapahtui salaattibaarin rapu/lohi/avokado syömisen jälkeen. Tuossa voi olla perää.
Ja edelliseen kommenttiin lisäyksenä että salaattibaarin tarjoamisten ostaminen päättyi tuohon 5 päivän vatsatautiin.
Jaahas, vanha urbaanilegenda uudessa muodossa. Ennenhän se oli, että vanhat kanat marinoidaan.
Mulla oli kerran kuollut raatokärpänen salaattibaarin annoksessa. Kotona sen huomasin kun rupesin syömään. Oli salaatinlehden alla. Vähänkö oksetti. Meni hyvä salaatti hukkaan. Heitin roskiin.
Kerran kävin s kaupan salaattibaarissa.
Kanakuutiot eivät olleet paistettuja, vaan puoliksi jäisiä. Kauhee nälkä ja pakkohan ne syödä oli. Vatsatauti tervehti illalla.
No ei ole. Jos siinä salaattibaarin hygieniassa jotain vikaa on, niin se on samasta syystä kuin kaikissa noutopöydissä, joissa ruuat ovat avoimissa astioissa ja asiakkaita paljon. Tietenkin niissä ruuissa on enemmän taudinaiheuttajia kuin pakatuissa tuotteissa.
Voivat ihan hyvin ollakin. Olin töissä eräässä ruokakaupassa ennen kuin nämä salaattibaarit olivat yleisiä, niin silloin ainakin tässä kyseisessä kaupassa laitettiin ns, tuoretiskiin myytäväksi raaka-aineita jotka oli poistettu myynnistä.
Ainakin yleisenä neuvona voisi sanoa että jos ostat jotain salaattibaarista niin syö ne jo saman päivän aikana.
Alkavat haista ja maistua pahalta todella herkästi
No kommentoikaa nyt te, jotka työskentelette ruokakaupassa, mistä ne kanat tulee sinne kauppaan?
Vierailija kirjoitti:
No kommentoikaa nyt te, jotka työskentelette ruokakaupassa, mistä ne kanat tulee sinne kauppaan?
Kanalasta.
No ei ole.