Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Hesarin taso: sarjassamme ruokaohjeet

Vierailija
21.07.2024 |

Hesarin tilaajana saan lauantainumeron, jossa on sivun ruokaohje mustikkapiirakka.

Siihen tulee kaksi pakettia valmistaikinaa, mustikkaa ja sokeria. Kuka tällaisia ohjeita tekee? Kuka niitä haluaa? Voiko rimaa enää alemmas laskea? 

 

https://www.hs.fi/ruoka/art-2000010505635.html

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
21.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onpa paska ohje.

Vierailija
2/15 |
21.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valmistusaika 20 minuuttia + 25 minuuttia

2 pkt (à 400 g) murotaikinaa (pakaste)

Täyte

6 dl tuoreita mustikoita

3 rkl hillosokeria

 

😄😄😄😄😄😄😄

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
21.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rimaa voi vielä laskea, ostamalla mustikkapiirakka kaupasta tai vieläkin alemmas pääsee tilaamalla kotiin.

 

Vierailija
4/15 |
21.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toisessa ketjussa sanottiin hyvin että kovaa vauhtia stockmannin tiellä. 

Vierailija
5/15 |
21.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jaa, useammin näkee valitusta siitä, että resepteissä on liikaa ainesosia tai ovat monimutkaisia tehdä. Niin tässä nyt on jokaiselle jotakin. 

Vierailija
6/15 |
21.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

No kun pitää olla helppoa, että kukaan tekee. Ei kai kukaan jaksa edes lukea ohjetta, jossa pitäisi ensin itse tehdä pohja jne. kauhean työlästä!

Mutta ihan tosissaan, uskon, että osittain tämä on syynä. Hesarin ruokajutut on nykyään muutenkin tosi keppoista lehden täytettä. Bella table jäi vähin äänin pois sivuilta ja ruokajuttuja muutenkin nykyään todella vähän.

Kannattaa etsiä ohjeita jostain muualta, jos haluaa haastetta ja vaihtelua. Netti on täynnä ruoka- ja leipomisohjeita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
21.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siinä on heti perässä mustikkaskonssien ohje, se ehkä kelpaa myös ap:lle?

Vierailija
8/15 |
21.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vinkki: Jos käytät pakastemustikoita, pyöräytä ne jäisinä parissa ruokalusikallisessa maissitärkkelystä ennen kuin lisäät hillosokerin. Koska pakastemustikat ovat kohmeisia vielä kun piirakka laitetaan uuniin, ne hidastavat hieman piirakan paistumista.

 

 ccccc 

Siis maissitärkkelys laitetaan sen takia, koska kohmeiset mustikat hidastaa kypsymistä?

Nyt selvisikin, miks meillä kotona käytettiin aina perunajauhoja 

🙄😅🤐

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
21.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No kun pitää olla helppoa, että kukaan tekee. Ei kai kukaan jaksa edes lukea ohjetta, jossa pitäisi ensin itse tehdä pohja jne. kauhean työlästä!

Mutta ihan tosissaan, uskon, että osittain tämä on syynä. Hesarin ruokajutut on nykyään muutenkin tosi keppoista lehden täytettä. Bella table jäi vähin äänin pois sivuilta ja ruokajuttuja muutenkin nykyään todella vähän.

Kannattaa etsiä ohjeita jostain muualta, jos haluaa haastetta ja vaihtelua. Netti on täynnä ruoka- ja leipomisohjeita.

Näin tietenkin. Muttakannattaako tehdä sivun ruokajuttu, jossa kerrotaan, että voit tehdä piirakan valmistaikinasta?

Vierailija
10/15 |
21.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Moni hesarin tilaaja on uusavuton. Heille tuollaiset ohjeet ovat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
21.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Siinä on heti perässä mustikkaskonssien ohje, se ehkä kelpaa myös ap:lle?

Hyvin perus marjamuffinssien ohje, joka löytyy koulun keittokirjasta.

Vierailija
12/15 |
21.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Moni hesarin tilaaja on uusavuton. Heille tuollaiset ohjeet ovat.

Siltä tuntuu. Heille juttuja riittääkin Hesarissa, miten pyyhin keittiönpöydän, kuinka usein vaihdan rätin.

Olisipa Suomessa joku vakavastiotettava lehti,jossa lifestyle-jututkin olisivat oikeasti inspiroivia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
21.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Moni hesarin tilaaja on uusavuton. Heille tuollaiset ohjeet ovat.

Noin avuttomalla tuskin on edes mustikoita

Vierailija
14/15 |
21.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minulla on täällä Pirkka-lehden ruokaohjeita, siis se, joka on lehden välissä. Siinä on todella paljon sellaisia reseptejä, joihin tulee jotain puolivalmistetta.

Entisissä resepteissä aloitettiin siitä, että mitattiin taikina-ainekset.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
21.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Moni hesarin tilaaja on uusavuton. Heille tuollaiset ohjeet ovat.

Noin avuttomalla tuskin on edes mustikoita

Saa niitä kaupan pakastealtaasta. Tuossahan on selkeä ohje pakastemarjoille. Perunajauho olisi tosiaan marjoille parempi.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kolme viisi