Hesarin taso: sarjassamme ruokaohjeet
Hesarin tilaajana saan lauantainumeron, jossa on sivun ruokaohje mustikkapiirakka.
Siihen tulee kaksi pakettia valmistaikinaa, mustikkaa ja sokeria. Kuka tällaisia ohjeita tekee? Kuka niitä haluaa? Voiko rimaa enää alemmas laskea?
Kommentit (15)
Valmistusaika 20 minuuttia + 25 minuuttia
2 pkt (à 400 g) murotaikinaa (pakaste)
Täyte
6 dl tuoreita mustikoita
3 rkl hillosokeria
😄😄😄😄😄😄😄
Rimaa voi vielä laskea, ostamalla mustikkapiirakka kaupasta tai vieläkin alemmas pääsee tilaamalla kotiin.
Toisessa ketjussa sanottiin hyvin että kovaa vauhtia stockmannin tiellä.
Jaa, useammin näkee valitusta siitä, että resepteissä on liikaa ainesosia tai ovat monimutkaisia tehdä. Niin tässä nyt on jokaiselle jotakin.
No kun pitää olla helppoa, että kukaan tekee. Ei kai kukaan jaksa edes lukea ohjetta, jossa pitäisi ensin itse tehdä pohja jne. kauhean työlästä!
Mutta ihan tosissaan, uskon, että osittain tämä on syynä. Hesarin ruokajutut on nykyään muutenkin tosi keppoista lehden täytettä. Bella table jäi vähin äänin pois sivuilta ja ruokajuttuja muutenkin nykyään todella vähän.
Kannattaa etsiä ohjeita jostain muualta, jos haluaa haastetta ja vaihtelua. Netti on täynnä ruoka- ja leipomisohjeita.
Siinä on heti perässä mustikkaskonssien ohje, se ehkä kelpaa myös ap:lle?
Vinkki: Jos käytät pakastemustikoita, pyöräytä ne jäisinä parissa ruokalusikallisessa maissitärkkelystä ennen kuin lisäät hillosokerin. Koska pakastemustikat ovat kohmeisia vielä kun piirakka laitetaan uuniin, ne hidastavat hieman piirakan paistumista.
ccccc
Siis maissitärkkelys laitetaan sen takia, koska kohmeiset mustikat hidastaa kypsymistä?
Nyt selvisikin, miks meillä kotona käytettiin aina perunajauhoja
🙄😅🤐
Vierailija kirjoitti:
No kun pitää olla helppoa, että kukaan tekee. Ei kai kukaan jaksa edes lukea ohjetta, jossa pitäisi ensin itse tehdä pohja jne. kauhean työlästä!
Mutta ihan tosissaan, uskon, että osittain tämä on syynä. Hesarin ruokajutut on nykyään muutenkin tosi keppoista lehden täytettä. Bella table jäi vähin äänin pois sivuilta ja ruokajuttuja muutenkin nykyään todella vähän.
Kannattaa etsiä ohjeita jostain muualta, jos haluaa haastetta ja vaihtelua. Netti on täynnä ruoka- ja leipomisohjeita.
Näin tietenkin. Muttakannattaako tehdä sivun ruokajuttu, jossa kerrotaan, että voit tehdä piirakan valmistaikinasta?
Moni hesarin tilaaja on uusavuton. Heille tuollaiset ohjeet ovat.
Vierailija kirjoitti:
Siinä on heti perässä mustikkaskonssien ohje, se ehkä kelpaa myös ap:lle?
Hyvin perus marjamuffinssien ohje, joka löytyy koulun keittokirjasta.
Vierailija kirjoitti:
Moni hesarin tilaaja on uusavuton. Heille tuollaiset ohjeet ovat.
Siltä tuntuu. Heille juttuja riittääkin Hesarissa, miten pyyhin keittiönpöydän, kuinka usein vaihdan rätin.
Olisipa Suomessa joku vakavastiotettava lehti,jossa lifestyle-jututkin olisivat oikeasti inspiroivia.
Vierailija kirjoitti:
Moni hesarin tilaaja on uusavuton. Heille tuollaiset ohjeet ovat.
Noin avuttomalla tuskin on edes mustikoita
Minulla on täällä Pirkka-lehden ruokaohjeita, siis se, joka on lehden välissä. Siinä on todella paljon sellaisia reseptejä, joihin tulee jotain puolivalmistetta.
Entisissä resepteissä aloitettiin siitä, että mitattiin taikina-ainekset.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Moni hesarin tilaaja on uusavuton. Heille tuollaiset ohjeet ovat.
Noin avuttomalla tuskin on edes mustikoita
Saa niitä kaupan pakastealtaasta. Tuossahan on selkeä ohje pakastemarjoille. Perunajauho olisi tosiaan marjoille parempi.
Onpa paska ohje.