Voiko leivontamanteleita syödä leipomatta?
Onko ne jotain sekundaa, joka pitää kypsentää tai huuhtoa vai voiko syödä samalla lailla kuin pähkinähyllyn manteleita suoraan pussista?
Kommentit (9)
Karvssmanteleista kehittyy syanidia. Älä syö isompaa määrää.
Vierailija kirjoitti:
Tietenkin voi syödä 🙄 Vai lukeeko paketissa, että kypsennettävä? Niinpä.
Täällä voi onneksi kysyä tyhmiäkin kysymyksiä. Mietin vaan, miksi ne on sitten leivontahyllyssä ja brändätty leivontaan,
Ps. SINIHAPPO, eli vetysyanidi on siis ihan oikea tappava myrkky. Googlaa wikipediasta. En osaa enää liittää linkkejä. Ei kannata yhtään urheilla asialla. Kannattaa myös opetella maistamaan/haistamaan tuo aine. Se on se, mikä tekee ruunebergintortusta niin herkullisen. Käytettävä maltilla.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tietenkin voi syödä 🙄 Vai lukeeko paketissa, että kypsennettävä? Niinpä.
Täällä voi onneksi kysyä tyhmiäkin kysymyksiä. Mietin vaan, miksi ne on sitten leivontahyllyssä ja brändätty leivontaan,
Se on mahtava mauste. Moni muukin kaupassa myytävä mauste ja ruoka-aine on liiallisena tappava myrkky. Jopa liikaan vedenjuontiin kuolee. Kyse on usein vain määristä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tietenkin voi syödä 🙄 Vai lukeeko paketissa, että kypsennettävä? Niinpä.
Täällä voi onneksi kysyä tyhmiäkin kysymyksiä. Mietin vaan, miksi ne on sitten leivontahyllyssä ja brändätty leivontaan,
Myydäänhän leivontasuklaatakin. Ihan normisuklaata on.
Vierailija kirjoitti:
Ps. SINIHAPPO, eli vetysyanidi on siis ihan oikea tappava myrkky. Googlaa wikipediasta. En osaa enää liittää linkkejä. Ei kannata yhtään urheilla asialla. Kannattaa myös opetella maistamaan/haistamaan tuo aine. Se on se, mikä tekee ruunebergintortusta niin herkullisen. Käytettävä maltilla.
Eikö karvasmantelit myydä erikseen?
PPS. Puhumattakaan "luontaistuote"/vitamiini -osastosta. Ihmetyttää, että monia aineita saa ilman reseptiä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ps. SINIHAPPO, eli vetysyanidi on siis ihan oikea tappava myrkky. Googlaa wikipediasta. En osaa enää liittää linkkejä. Ei kannata yhtään urheilla asialla. Kannattaa myös opetella maistamaan/haistamaan tuo aine. Se on se, mikä tekee ruunebergintortusta niin herkullisen. Käytettävä maltilla.
Eikö karvasmantelit myydä erikseen?
Kyllä ne myydään varmaan "erikseen", ajattelin, että tässä tarkoitetaan leivonnassa käytettäviä "makumanteleita", eikä normimanteleita, mitä tietenkin käytetään myöskin leivonnassa.
Varmaan pussissa lukisi, mikä manteli on kyseessä.
Mutta kyllä sen myös maistaa. Esim. korona vei kuitenkin monelta haju- ja makuaistin pois. Ja onhan niitä muitakin syitä.
Tietenkin voi syödä 🙄 Vai lukeeko paketissa, että kypsennettävä? Niinpä.