Voi taivas, kuka ottaa kebabin riisillä
Sama kun ottaisi hernekeittoo mansikka hillosilmän.
Kommentit (76)
ota vaikka kaalilla, jos kiinnostaa Kukin syö siten kui haluaa..
Itseäni ällöttää koko kebab-liha semmonen kypsennys-lämmin-pilaantuminen-lämmin-kypsennys yök!
Minä. Koska mä voin.
Oliko muuta epäselvää?
Isäni halusi Bolognesekastikkeen kanssa pottuja. Hän tykkäsi näin ja kukaan ei ihmetellyt. Jokainen kai sentään saa syödä lupaa kysymättä mistä tykkää. AP pöljä.
Vierailija kirjoitti:
Millä se kebab kannattaa ottaa?
Tarkoittanet kebabeläintä? No takasorkat saappaisiin samoin kuin lampaan kanssa.
Vierailija kirjoitti:
Millä se kebab kannattaa ottaa?
Pitaleivällä.
Esimerkiksi minä joka olen perunoille allerginen.
En syö kebabbia syön kreikkalaista gyrosta, on hyvää ja se riittää.
Vierailija kirjoitti:
ota vaikka kaalilla, jos kiinnostaa Kukin syö siten kui haluaa..
Itseäni ällöttää koko kebab-liha semmonen kypsennys-lämmin-pilaantuminen-lämmin-kypsennys yök!
Minkäköhän elukan lihaa siinä möntissä mahtaa edes olla.
Minä otan ja joskus ranskalaisilla.
Minä olen usein ottanut riisillä. Saa annoksesta kevyemmän kuin rasvaisilla ranskalaisilla. Etenkin tämmöisellä kuumalla ilmalla ei tee mieli syödä tuhtia rasvaista ruokaa samalla tapaa.
Semmoinen on hyvä myös missä on kebablihaa, salaattia, riisiä ja leipäpaloja. Niin ja niitä kastikehässäköitä.
Voi taivaamp!i Kuka ottaa kebabin?