Kuinkahan iso ongelma nykyruoka on?
Tulipahan vaan mieleen, että kuinkahan iso ongelma nykyruoka mahtaa todellisuudessa olla? Tarkoitan kaikkea sellaista ruokaa, jota ei ole suoraan suunnilleen pellosta tiskiin nostettu, eli prosessoituja ruokia. Kuinkahan ne ovat ongelma syöpien, suolisto-ongelmien, iho-ongelmien, hedelmällisyysongelmien jne aiheuttajana? Kuulostan varmaan joltain salaliittoteoreetikko-hullulta, mutta onkohan nykyään kaupoissa myytävät ruuat oikeasti ok?
Kommentit (3)
Ruuat nykyään on lähes kaikki Suomessa junttimaisia.
Ennen vanhaan ja vielä kahdeksan ja yhdeksänkytä luvuilla osattiin syödä paljon fiksummin.
On iso ongelma. Sairastuttaa. Myrkyt, prosessointi, rasvojen käsittely, öljystä kiinteää... Viljojen käsittely, aina yhtä hyvin onnistunut leivontatuote. Sokerit. RuokaTeollisuuden bisnestä.
Kysytkö siis, että onko Suomi enää virkamiesvetoinen holhousyhteiskunta?