Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tein marjakiisseliä tavallisesta sokerista ja tuli pahaa

Vierailija
19.06.2024 |

Oon aina ennen tehny kiisselin fariinisokerista ja siitä tulee tosi hyvää. Nyt ei sattunu olemaan sitä vaan ihan taloussokeria niin tuli jotenkin oudon makusta? 

Eikös tuollaset marjakiisselit yleensä tehdä normi sokeriin niin onko mun makuaistisa jotaki vikaa kun ei pystyny syömään kun ei maistunu yhtään hyvältä..

Fariinisokeri tuo mielestäni kiisseliin sellaisen syvemmän maun.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
19.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos pelkästä sokerista teit kiisselin niin varmasti olikin pahaa.

Vierailija
2/6 |
19.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olet vain niin tottunut fariinisokerin makuun, että tavallinen maistuu sinusta siksi oudolta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
19.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olet vain niin tottunut fariinisokerin makuun, että tavallinen maistuu sinusta siksi oudolta.

Se voi kyllä olla näin

AP

 

Vierailija
4/6 |
19.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei muutakun kiisseli roskiin ja uutta tekemään fariinisokerista sitten.

Vierailija
5/6 |
19.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No ei muutakun kiisseli roskiin ja uutta tekemään fariinisokerista sitten.

Näin se on tehtävä

AP

Vierailija
6/6 |
19.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Byäk, KIISSELIÄ!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan seitsemän kolme