Tein marjakiisseliä tavallisesta sokerista ja tuli pahaa
Oon aina ennen tehny kiisselin fariinisokerista ja siitä tulee tosi hyvää. Nyt ei sattunu olemaan sitä vaan ihan taloussokeria niin tuli jotenkin oudon makusta?
Eikös tuollaset marjakiisselit yleensä tehdä normi sokeriin niin onko mun makuaistisa jotaki vikaa kun ei pystyny syömään kun ei maistunu yhtään hyvältä..
Fariinisokeri tuo mielestäni kiisseliin sellaisen syvemmän maun.
Kommentit (6)
Olet vain niin tottunut fariinisokerin makuun, että tavallinen maistuu sinusta siksi oudolta.
Vierailija kirjoitti:
Olet vain niin tottunut fariinisokerin makuun, että tavallinen maistuu sinusta siksi oudolta.
Se voi kyllä olla näin
AP
No ei muutakun kiisseli roskiin ja uutta tekemään fariinisokerista sitten.
Vierailija kirjoitti:
No ei muutakun kiisseli roskiin ja uutta tekemään fariinisokerista sitten.
Näin se on tehtävä
AP
Jos pelkästä sokerista teit kiisselin niin varmasti olikin pahaa.