Creme bonjour
Pilasivat sitten markkinoiden ehkä hintalaatusuhteeltaan parhaan tuorejuustolevitteen.
Vaihtoivat kerman, piimään ja veteen.
Siis aivan kammotavan pahaa oli.
Käykää laittamassa heille palautetta, minäkin laitoin.
Kommentit (50)
Joo, ihan hirveetä kuraa. Koostumus limainen ja maku ei todellakaan sama.
Ostin kanssa juuri ja pääsi yllättää. Kyllähän siinä oli pienellä uusi resepti, mutta huomasin vasta kun katsoin purkkia maistettuani leipää ja olin niinku mit vit?! Purkissa tosiaan ei lue enää tuorejuusto vaan piimä ja kasvisrasvalevite. Hyissss.
Vierailija kirjoitti:
Ostin kanssa juuri ja pääsi yllättää. Kyllähän siinä oli pienellä uusi resepti, mutta huomasin vasta kun katsoin purkkia maistettuani leipää ja olin niinku mit vit?! Purkissa tosiaan ei lue enää tuorejuusto vaan piimä ja kasvisrasvalevite. Hyissss.
Sama, just tällä viikolla huomasin ekalla purasulla. Siis tuo uusi resepti ihan hirveä. Maku on kuin huonoa sulatejuustoa.
Creme Bonjour ruohosipuli oli parasta tuorejuustoa, mitä tiesin. Nyt kokeilun uutta versiota ja voin todeta, että en osta enää koskaan. Täysin pilalla maku ja koostumus.
Harmitti jo aikoinaan kun lopettivat katkarapujuustonsa, nytkö menneet pilaamaan loputkin?
Ostin vaihtoehtoista pirkan levitettä, ruohosipuli, sen makua ei ole muutettu, Tug keksejäkin on.
Vierailija kirjoitti:
Ostin vaihtoehtoista pirkan levitettä, ruohosipuli, sen makua ei ole muutettu, Tug keksejäkin on.
Mikä on Tug keksi?
Violakin maistuu nykyään oudolta. Ei ole yhtään kermaista, vaan ihmeellisen nihkeä tuntuma.
Kiitos tiedosta, täytyy jättää ostamatta. Sen verran kuraa on ainesosaluettelo nykyään.
No voi helkkari. Oli ihan pakko kokeilla uusittua tuotetta, kun en voinut uskoa, että se nyt niin pahaa olisi ja pilattu. Mutta voi kauhistus sentään ja hyi olkoon. Pakko uskoa kun kerran itse maistoin. Ihan kamalaa tököttiä. Pistävän makuista ja koostumus oudon limaista. Pilalla mikä pilalla. En todellakaan osta enää. Kuinka ihmeessä näitä joku hankkii? Ehkä joku, jolla ei ole makuaisti kummoinen.
Siis noiden palaute 🥱osio...
Ostin pitkästä aikaa valkosipuli creme bonjour🤮karmeeta vaihdan valion hoviin takaisin.
Miksihän yritykset eivät maistata uudistuksiaan etukäteen koeasiakkailla? Outoa että huononnukset menevät läpi.
pilattu, ei osteta enää sitä, eikä näköjään moni muukaan, alkaa olla tyhjää koskenlaskijat ja muut oikeammat sulate/tuorejuusto hyllyt ja nuo bonjourit on täpötäynnä.
Käytimme sitä leivän päällä , mutta nyt vaihtui merkki ja laatu
Ostakaa Tallinnasta Merevaik- sulatejuustoa. Ja uutta premium- Merevaik- sulatejuustoa. On kantarelli, ruohosipuli jm makuista. Ja varmasti kermaista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ostin vaihtoehtoista pirkan levitettä, ruohosipuli, sen makua ei ole muutettu, Tug keksejäkin on.
Mikä on Tug keksi?
Ostin pari viikkoa sitten Creme Bonjourin. En ollut pitkään aikaan ostanut, kun lopettivat sen parhaan katkarapumaun. Yritin syödä leivän päällä pari kertaa ja just ja just meni alas. Heitin roskiin. Ihmettelin mitä ihmettä on tapahtunut, kun maku on muuttunut niin kamalaksi? No nyt sitten selvisi.
Siis pitikö tän uuden version olla " vegaanimpi" ja sitten siinä on kirnupiimää?
Muutos tehtiin näköjään vain Pohjoismaihin, tänne voi tarjota kuraa täyteen hintaan. Muualla ei kävisi.
Aivan kuin suomalaisella Pirkkaliisalla olisi jotain sanottavaa kansainväliselle suuryritykselle joka tukee Venäjän hyökkäyssotaa Ukrainaan.
https://www.upfield.com/contact
Valitettavasti on vain englanniksi, mutta laittakaa vaikka suomeksi, eiköhän he osaa kääntäjää käyttää.