Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Eli foliota eikä paistopussia

Vierailija
05.05.2024 |

Käykö kannellinen uunivuoka? Paistan naudanlihaa 

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
05.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistat? Pihveinä vai kokonaisena?

Mä teen paahtopaistin aina "patapaistina" eli kiehautan mausteliemen ja nostan pintapaistetun lihapalan siihen hautumaan (neste puoliväliin ja kääntö puolivälissä kypsytystä).

Liemen keitän kasaan kastikkeeksi. Ihan paras tapa!

Vierailija
2/3 |
05.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Paistat? Pihveinä vai kokonaisena?

Mä teen paahtopaistin aina "patapaistina" eli kiehautan mausteliemen ja nostan pintapaistetun lihapalan siihen hautumaan (neste puoliväliin ja kääntö puolivälissä kypsytystä).

Liemen keitän kasaan kastikkeeksi. Ihan paras tapa!

Huom! Helkalla, ei uunissa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
05.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten luulet entiseen aikaan paistamisen onnistuneen ennen kuin ostettiin kaupasta paistopusseja ja foliota?

No vaikka kannellisessa astiassa!